Sivut

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

No moi

Kävin eilen vieraani kanssa Herttoniemessä Marimekon tehtaanmyymälässä. Ajateltiin ettei siellä kuitenkaan ole mitään oikeasti halpaa, harvoimpa missään koskaan on. Mutta hiemanko sekosin kankaista, jotka maksoivat 6 euroa metriltä! Siis 6 e/m!!! Ei siihen hintaan saa mitään mistään, paitsi Ikeasta. Siis nuo vaatetuskankaat oli halpoja, sisustuskankaat ei kovin.

Alempi kangas on ohutta collegea, otin 2,5 metriä että saan varmasti siitä jonkun tunikan tai mekon sitten syksymmällä. , ylempää on harmillisesti vain 1, 2 metriä. Se on tosi luirua matskua, en tiedä yhtään mitä siitä teen mutta kun oli nättiä ja halpaa!

Mulla on tosta sydänkuosista muuten sukkahousutkin parin vuoden takaa :D


Se blogin aihepiiriin sopivasta matskusta, mutta loppukevennykseksi muutama muu kuva viikonlopulta ettei jää ihan tyngäksi tämä.

5 kommenttia:

 1. Mä haluun sun keittiön verhot!! ne on IHANAT!!!

  VastaaPoista
 2. Hepa-Neiti: Itse asiassa kuva on mun siskon luota :D Mutta noi verhot siis on aivan ylihienot! En koskaan kyllästy kuolaan niiden perään!

  VastaaPoista
 3. Mä taas tykkään tosta sun mekosta ihan ylipaljon! tosi hieno!!

  VastaaPoista
 4. Molli: Niinpä! :)

  Elli: Ärsyttää kun olen jotenkin mystisesti lihonnut viime kesästä ja se on vähän piukea jos sen kanssa aikoo istua :D Mutta ihana se on!

  VastaaPoista