Sivut

torstai 5. toukokuuta 2011

Pekkisminialbumi! :)

Sain ifolorilta tarjouskoodin jolla sai ILMAISEKSI teetettyä sen kaikista pienimmän ja surkeimman kuvakirjan. Haha, kuulostipa negatiiviselta mutta oikeesti olin innosta piukeena koska olinkin miettinyt että viime kesän Uppsalakuvat pitäisi saada jotenkin kivasti jonnekin muuallekin kuin kovalevylle. Tässä ratkaisu! Olen siis aiemmin teettänyt niitä ifolorin isoja ja laadukkaita kuvakirjoja, tässä minikierresysteemissä oli painojälki kehnompaa mutta tästä tuli superkiva silti! :)

Sivuja taisi olla vähän yli 30, mutta laitoin nyt vaan muutaman tunnelman vuoksi koska olettehan te nämä jo nähneet. Paitsi toi rekkakuva 8D (suurenevat klikkaamalla)
Tästähän tietysti innostuin että vähänkö olisi siistiä kuvata joku "satukirja" kun tohon pystyy lisään noita lyhyitä tekstinpätkiä.

8 kommenttia:

 1. Edelleen, kaikkien aikojen suosikkini <3

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi Uppsala-visiittiä :)

  VastaaPoista
 3. Voisin vinkata HotPrints sivuja sinulle, siellä saa tehtyä 3 USD:n postikuluilla valokuvakirjan ;) Ei mitään superlaadukkaita, mutta ihan kivoja on olleet, kun itse olen muutamat tilannut.

  VastaaPoista
 4. Pipsa: Pitää laittaa korvan taakse :) Toisaalta kyllä haluan laadukasta kun kerrankin riittää kuvissakin pikseliä ;D

  Petra Ilona: Niinpä! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kirjanen! Ja niinhän se Pekka olikin Uppsalasta kotoisin. Pienenä pyöräiltiin takaparkkiksella ja huudeltiin et nyt mennään upppsalaaaan! :)

  VastaaPoista
 6. Eksyinpä tänne iloiseen blogiisi, ja istahdan lukemaan ;)
  Vilkuttaa täältä wihtorista ***

  VastaaPoista
 7. Hapsuinen: Ihana :D Nyt mennään Uppsalaan!!!!! 8D

  Wihtori: Hihii, tervetuloa lukemaan :) :)

  VastaaPoista