Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Lauantai

Olin minäkin Kierrätystehtaalla eilen. En pahemmin jaksanut kuvata, joka vuosihan sieltä samanlaiset tulee otettua, niistä olisi voinut tehdä koosteen ja väittää tänä vuonna kuvatuiksi mutta en jaksanut ;D

Olin liikenteessä AnneVeen kanssa ja vedettiin vähän superfoodia ja kasvishampparit Kippari-juustolla.

Raakasuklaapirtelö oli no, ihan kohtuullisen ok:ta. Hamppari oli hiton hyvää mutta sellaisia terveisiä sinne Vegemestan kojulle että voisi vähän tehokkaampiakin olla ja edes yrittää näyttää siltä että tässä nyt tehdään näitä hamppareita jotta tuo kilometrin pituinen jono lyhenisi. Ellei Anne olisi niin vakuutellut hampparin hyvyydestä, olisin tod näk puolessa välissä luovuttanut ja käpötellyt Ruoholahden McDonaldsiin.

Off topiccina samana aamuna ottamasta kuvastani jossa en muikistele, kuten yleensä. Uusi ilme vitosella vai miten se oli. Toi näyttää siltä että yritän hymyillä mut oikeesti sen piti olla sellanen grrrrrr mutta en osannutkaan.


Loogista olisi että tuollaisen kierrätystapahtuman ja hippiruuan jälkeen olisi siirtynyt kuunteleen jazzia ja juomaan luomuviiniä mutta mulla olikin vähän muita suunnitelmia koska en ole rajoittunut kiinnostuksen kohtedeni mukaan mihinkään tiettyyn lokeroon. En viitsi nyt kauheesti käyttää oikeita nimiä tässä ettei googlen kautta ilmesty paikalle perverssejä mutta siis ysäribileistä oli kyse ja olin kutsunut kavereita etkoilemaan kanssani.

Tämä kuva on kunnianosoitus levylle jonka kasettiversion kuuntelin oikeasti puhki silloin 90-luvulla. (Huom, raippa löytyi kellarikomerosta edellisten asukkaiden jäljiltä ja käsiraudatkin ovat löytyneet maasta joskus festareilla eli näiden perusteella ei kannata tehdä mitään johtopäätöksiä).


Juotiin ysärihenkistä menovettä.


Ja siirryttiin tapahtumapaikalle.
Teknosammakko oli tietysti mukana vaatimassa kymmenykset juomista.


Ja sitten itse keikka. Se kyllä ylitti täysin odotukseni eli ne jopa veti aika monta biisiä! Yleensä ysärikeikat on vähän sellaisia "kaksi hittiä joista toinen uudelleen encorena" mutta tämä oli niinku vau!


Ja koska mua ihan aidosti harmittaa kaikkien niiden ysäriteinien puolesta jotka keikkaa eivät nähneet, tein 1,5 minuutin videokoosteen koska pidempiä ei Flickrin kautta saa ladattua.

11 kommenttia:

 1. Voi jumanskega, tuolla kun ois saanut olla mukana! <3

  VastaaPoista
 2. Mie en kestä. Siis miks me ei voida olla kavereita? Jos asuisin edes samassa läänissä, niin saisit perskärpäsen :D
  T. Se sama kolmekymppinen ysärifani joka on kommentoinut ennenkin

  VastaaPoista
 3. Jose: Oli kyllä mahtis keikka, oikeesti harmittaa kaikkien puolesta jotka eivät olleet siellä :D

  Anonyymi: Ysärifaniperskärpänen ei ois huono asia ollenkaan :D

  VastaaPoista
 4. Ihana maanantaiaamun piristys, kiitos Norsis!

  Kaikki biisit oli tuttuja, tuli niin vanhat ajat mieleen..(onko se sitten hyvä vai huono asia..?!!)

  VastaaPoista
 5. Oliks tossa bändissä vielä samat tyypit kuin silloin muinoin?

  En kestä et meil on ollu molemmil joku maskotti mukana baarissa :D Aikuinen nainen mä ooooon!!

  VastaaPoista
 6. Marlai: Olepa hyvä :D Ja hihi, mulla on ainakin vain hyviä muistoja kyseisiin biiseihin liittyen :)

  Peps: Tuo muija oli sama, mutta sitä räppäriukkoa ei ollut ollenkaan. Sitä en tiedä, ketkä siitä taustasta vastasi että onko sama, mut kai ne on. Ei mul normisti oo maskotteja mut teknosammakko pääsee ysäribileisiin :D

  VastaaPoista
 7. Yksi ysäriteini kiittää! Voi luoja mitä sitä onkaan silloin kuunnellut :D

  VastaaPoista
 8. Teknosammakko <3 Olikin jo ikävä!

  VastaaPoista
 9. Ravenwaves: No niinpä, ja siis vaikka tiesi että noi biisit todella on härskejä, ei silti riittänyt kielitaito tajuaan että ne on vielä härskimpiä :D Mut joo, hyvää settiä silti x)

  Bubble: Hihi, toivon mukaan teknosammakko pääsee taas pian viihteelle :)

  VastaaPoista
 10. Haha, synnyin kasikytluvulla (no okei, -89) ja olin tuohon aikaan niin nuori, että kuuntelin lähinnä Fröbelin palikoita, luojan kiitos. Tosin kun alunperin olen pohjoisen tuppukylästä kotoisin, niin kyllähän noi paikalliset "isot" pojat tuunattuine toyota corolla deeäksineen tekivät nää biisit melko tutuiksi. (Ja ei, en edes koskaan suostunut niiden kyytiin.)

  VastaaPoista
 11. Nauski: Niin joo, 80-luvulla syntyneetkin on laaja käsite :D Ite oon syntynyt 83 ja olin tuolloin just parhaassa iässä kuunnella tota! xDD Aah, päärynäsiideriä, disco ja sit noi biisit! Legendaarista!

  VastaaPoista