Sivut

torstai 9. joulukuuta 2010

Taas lähtee maailmalle yllärikerä

Mä menen vararikkoon näitten takia, en ehkä uskalla ilmottautua enää kolmanteen Magic Yarn Ball -vaihtoon :D Tohon kyllä esim löysin eurolla jostain poistolaarista tollasen pussukkaan menevän ohuen kauppakassin joka oli ruma ja juntti mutta ajattelin että kääräsen sen tuohon. Yleisesti ottaen vihaan kyllä sitä kun swap-bot -vaihtojen kamoista saa puolet heittää suoraan kirppikselle menevään kassiin.

"Jouduin" ostaan vieläpä kaksi kerää lankaa (no okei, ne on vain 50 gramman keriä eli käytännössä ei kuitenkaan todellakaan sen enempää lankaa kuin edellisessäkään). Vastaanottaja nääs painotti ettei halua minkäänlaista keinokuitua eli vain 100 % luonnonkuidut käy. No, Postin sivujen mukaan esim puuvillaa ei saa lähettää Amerikkaan, tiedä sitten miksi ja mitä se koskee mutta se jäi laskuista pois. Ja halusin hyödyntää Novitaa koska mun mielestä olisi älytöntä lähettää ns kansainvälisiä lankoja ulkomaille (ehkä tosiaan ajattelen liikaa). Novitalla ei ole mitään mun mielestä oikeesti spesiaalikivaa lankaa TÄYSIN luonnonkuituisena. No okei, Puro on kivan näköistä mutta sellaista jo kerälle huopuvaa paskalankaa en lähetä kenellekään. Päädyin sitten ostaan kaksi ja eri väristä. Toinen on villaa ja toinen alpakkaa.

Mulle on ihan sama onko mun langat kehrätty kamelin perskarvoista vai ovatko kokonaan akryyli/polyester/muovipullorouhetta jos ja kun kyse on kuitenkin vain yhdestä kerästä.Ei kovin kaunista kerää kylläkään tullut tästä :P


Ärsyttää kun panostin ehkä liikaa silti. Onneksi vastaanottaja on se tyyppi joka organisoi nämä vaihdot.

(ai miten niin noista kahdesta täysin erisävyisestä kuvasta voi päätellä etten osaa käyttää kameraa)

8 kommenttia:

 1. Älä ota paineita.... :D Vaikka en mä kyllä itsekään ihan mitä tahansa kehtaisi lähettää. Mä olen tosin aika hamsteri, että aika pitkälti selviäisi ihan nykyvarastoilla ilman että tarvii hankkia mitään (mietin nimittäin just, että uskaltaisko osallistua samanlaiseen keräswappiin). Mä liityin siis itse kanssa swap-botiin just joku aika sitten. Mä en ole saanut sieltä vielä mitään, joten nyt sitten vaan jännäilen että mitä saan ja mikä on laatu.

  VastaaPoista
 2. Velma: Ei voi mitään, mä otan näistä aina törkeet paineet kun jotkut ovat ainakin profiiliensa perusteella todella tarkkoja :D Mä olen osallistunut noin 20 vaihtoon ja aika helkkarin monessa olen kokenut lähettäneeni itse paremman mitä olen saanut, se voi tietysti johtua myös omahyväisyydestäni mutta joo, kyllä sieltä kivaakin kamaa tulee :)

  VastaaPoista
 3. mulle tulee yleensä aika vähän mitään hirveyksiä. Laitoin profiiliin, että mulle ei kannata lähettää extraa, jos sen tekee vaan sen takia, että sais sydämiä. Jos jotain kaameaa tulee, niin yleensä tungen sen sitten jonku toisen pakettiin :D

  Yhen paketin heitin kokonaan roskiin, oli se niin turha.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan virkistävä blogi :D

  VastaaPoista
 5. Musta on ihanaa, jos panostaa just miettimällä, mistäs se lanka onkaan tehty. Vaikka tosiaan ei luulis yhdellä kerällä niin väliä olevan.

  iteki tykkään lähettää jotain suomalaista aina. Siis yleensä vaihtelen vain teetä, mutta niissä suosin mm. Nordqvistin teetä, en mitään Liptonia.

  VastaaPoista
 6. Samettinyytti: Riippuuhan se varmasti siitäkin että mihin osallistuu :) Mutta oon siis saanut tosi kivojakin juttuja, ja yleensä paketit onkin kivoja, lähinnä jotkut postikortit ja ATC:t on sellaisia että toisinaan miettii että mitä hittoo oikeesti lähetetään :D Kävin kääntämässä veistä haavassa kun en hokannut silloin sitä neulegraffitivaihtoa, sulla näytti olevan hirmu kiva vaihto :)

  Anonyymi: Kiitos :) :)

  Norppa: Yritän ainakin panostaa :] Kuitenkin hirvee pelko persuksissa että saa paskat arvostelut xD Ja arvostan itsekin tosi paljon sitä että saa jotain muuta kuin monikansallista. Edes jossain muodossa. Eli jos joisin teetä ja osallistuisin teevaihtoihin, en mäkään Liptonia lähettelisi :)

  VastaaPoista
 7. Nyt on pakko kommentoida, kun sanavahvistuksessa lukee "moidoo" :-)

  En ole onnistunut vieläkään saamaan mitään täyttä paskaa Swap-botista, vaikka olen tehnyt jo kuutisenkymmentä vaihtoa. Muutama sellainen juttu on tullut, että jälki/materiaali on ollut ihan jees, mutta ei vaan jotenkin ole ollut tyyliini. Ainakin matskuja on helppo lähetellä edelleen sitten jollekin muulle. Ja ATC:ita en ole vaihdellut kuin muutaman ja niissä kyllä tuntuu melkein aina, että tein ite paremmat kuin mitä sain. Mut ne nyt ehkä ei oo muutenkaan mun juttu.

  VastaaPoista
 8. Saoka: ATC:t ei ole oikein munkaan juttu mutta silti niitä on tullut muutamia tehtyjä ja yhtä lukuunottamatta olen mielestäni tosiaan tehnyt itse hienomman mitä sain xD Kuutisenkymmentä vaihtoa on jo aika paljon! :) Onhan tuo kyllä kivaa puuhastelua tuo swap-bot :)

  VastaaPoista