Sivut

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viimeaikaiset maailmalle lähteneet swap-bot -vaihdot

Museokauppakamat! Siinä oli määrätty että mitä pitää olla. Taidekortteja, kirjanmerkki, kynä, näyttelyesite sekä vapaavalintainen rompe. Mä kävin tietenkin Kiasmassa koska rakastan Kiasmaa ja sen kauppaa. Museokaupat ylipäätään on suuri rakkaus, en kai tähän muuten olisi osallistunutkaan :D Oon 100 % varma että saan jotain tosi kuivaa itselleni mutta eihän sitä koskaan tiedä.


Katutaidevaihto. Tein lähinnä neulegraffiteja (no noi pylpyrät tosin on magneetilla ja sitten yksi pompom). Toivon mukaan en saa vaihdossa sapluunoita tai tarroja koska mä en ala mitään laittomuuksia kiinnitteleen. Jos tulee tarroja, laitan ne sinitarralla kiinni xD

Laitoin solmimisnarut noihin kun olen jotenkin ymmärtänyt että amerikkalaiset ei tykkää kiinnittää neulegraffiteja ompelemalla, se on kait vähän suomalaisten ja ruotsalaisten heiniä. Kait kun näissä maissa ei ketään kiinnosta pysähtyä ihmetteleen vaikka siinä tapahtumapaikalla kestäisikin hieman pidempään :D Ja toisaalta, en tiedä että miten "laillista" tuo touhu Amerikassa edes on. Mutta siis, ajattelin asiaa laittamalla solmittavat narut. Ja yhdessä on nappikiinnitys.

10 kommenttia:

 1. Ties vaikka amerikkaisten lakikirjassa oliskin oma osionsa neulegraffiteille.

  VastaaPoista
 2. Määkin niin halusin osallistua tohon swappiin ja suunnittelinkin jo siemenpommejen kyhäilyä, mut ei antanut aika myöden. :( Toivottavasti tulee joku vol 2 myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Peps: Varmasti onkin :D

  Maija: Harmi ettei siemeniä varmaan saa lähettää rapakon yli :/ Mutta luulis että joku tekee vol kakkosen joskus :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja juttuja! Normaali swappailu ei jaksa mua enää innostaa, ehkä näissä olisi vaihtoehto johon voisi osallistua vain silloin tällöin.. Hmm. :)

  VastaaPoista
 5. Petra Ilona: Joo, en mäkään enää "normiswappailua" jaksais mutta tää on jees :D Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. MMm, museokaupat... niissä on koukuttavat tavarat.

  VastaaPoista
 7. http://mummo.sarjakuvablogit.com/files/2010/12/Mummon_graffitit.jpg

  Tulit niin mieleeni:)

  VastaaPoista
 8. Jokke: Niin on! Museokaupat on aivan parhaita!

  Tsaaritar: IHANA! :D

  VastaaPoista
 9. Täytyy nostaa hattua sille, joka on kaikenmaaliman swappi-jutut keksiny, pitää aikusetki ihmiset lapsenmielisinä :D

  Postcrossausta vaan aikoinaan harrastaneena, pitääpä tutkiskella tuo swap-bot sivusto läpi, kuulostaa julmetun hauskalta. Kuinka paljon sulle on yleensä tullu postituskuluja?

  Kaikki arjen harmautta vähänkään värittävät pikkuhommat on elämän suola<3 :D

  VastaaPoista
 10. Pia: Niinpä! :) Postikuluja kyllä valitettavasti kertyy aika paljon sillä useimmiten jutut pitää lähettää rapakon taakse. Tietysti kakkosluokalla säästäisi vähän, itse olen kaikki lähettänyt ykkösluokassa kuitenkin. Eli tollaset isommat paketit maksaa yli kymmenen euroa reippaasti, siis postikulut. Kirjekuorikama tietysti menee halvemmalla.

  VastaaPoista