Sivut

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulupukkia ei ole, ihan ite nämä tein

En millään jaksa tähän hätään näpytellä mitään käytettyjä lankoja ja ohjeita, ne on Ravelryssä mun projekteissa jos kiinnostaa ja on kirjautunut Ravelryyn. Saatan lisäillä tähän ne joskus myöhemmin ettei tule sanomista esim malleista. Mutta just nyt ei jaksa. Vaikkakin tän selittelyn kirjoittamisen aikana olisin hyvin ehtinyt lisään ne detailit näihin, heh. Mutta siis:

Alkuystävälle


ja hänen miehelleen


Toiselle alkuystävälle (jolla on huomattavasti pienemmät jalat kuin minulla joten todnäk istuvat paremmin)


Tulevalle morsiamelle


Entiselle melkein-naapurille


Tampereelle


Kainuuseen


Ja viimeisenä, vaan ei missään nimessä vähäisimpänä, kuvakirja tähänastisista lähijunareileistä ystävälle, joka on ollut jokaisella mukana :) (ilman hänen aikatauluhuinsa sopimista en tosin edes järjestäisi moista). Teetin saman kuvakirjan myös itselleni :D Tässä muutama sivu esimerkiksi.


Blurrailin naamoja, sorry


9 kommenttia:

 1. Lähijunareili, mikä mahtava ajatus! Sääli että asun niin ankeassa paikassa, että lähijunat on kaukaisia haaveita vain, eikä bussiliikennekään oikein toimi.

  Mutta tuo pipo on kyllä hieno, jos jaksaisin opetella tekemään kirjoneuleesta nättiä, niin tietäisin tasan tarkkaan kenelle samanlaisella kuviolla varustettu lakki sopisi.

  VastaaPoista
 2. Katariina: Jos olisi toimiva bussiliikenne niin silläkin voisi reilata. Mutta jos bussi kulkee kerran päivässä niin eihän se oikein toimi :/ Sääli, sillä nuo ovat olleet aivan helkkarin hienoja reissuja nuo lähijunareilit :D

  Ruu: Pipo olisi vielä hienompi jos olisi tehty ohuemmasta langasta mutta nyt kävi näin.

  AnneVee: Niin on! Ajattelin itselleni samanlaisia mutta paksummasta langasta ja puikoista että laskeutuvat nätimmin. Noi on vähän turhan naftit.

  VastaaPoista
 3. Loistopipo! Mun mies haluaa samanlaisen. Onko tuohon joku ohje, vai teitkö omasta päästä?

  VastaaPoista
 4. Iiihks, pipo on mahtava, samoin nilkkaimet. Lisään molemmat to-do -listaani.

  VastaaPoista
 5. Heini: Siihen on ilmainen ohje Ravelryssä eli jos olet siellä niin se on "fornicating deer chart".

  Aija: Noi nilkattimet ovat aivan ihanat! Niihinkin on ilmainen ohje.

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja taas! Lähijunareilikirja on mainio idea (no siis se reili ylipäätään), mutta eniten mun esteettistä silmää kaikista miellytti noi morsiamelle menevät kynsikäshommelit. Namii!

  VastaaPoista
 7. Bubble: Niistä tuli kyllä kauniit vaikka idea niin yksinkertainen. Pitsi on tosiaan kirpparilta löytyneestä pitsiliinasta, jäi yli kun silloin tein sen verhon.

  VastaaPoista