Sivut

lauantai 11. joulukuuta 2010

Siis tämähän EI ole joulukalenteri

mutta jos olisi, niin tulkitsisin* teille kauneimpia joululauluja, kas näin (no laitoin alkuperäisen soimaan siihen päälle mut kuitenkin)*Mulla oli joskus tapana (ja on varmaan edellleenkin, höhö) pirskeissä viihdyttää vieraita soittamalla kitaraa ja laulamalla erinäisiä kappaleita vaikka a) mulla ei ole MITÄÄN käsitystä miten kitaraa soitetaan ja b) en osaa laulaakaan. Mutta siis homman hauskuus oli se rämpytys eikä se välttämättä ole enää yhtä hauskaa kuin ekoilla kerroilla, mutta vietän nyt lauantai-iltaa yksin ja halusin rämpyttää. Tuo on se halvin kitara, jota mun on lupa hellävaraisesti käyttää, melkein kerran jo opin soittaan Kanoottilaulun mutta olen unohtanut sen jo. Sen soiton siis on tarkoituskin kuulostaa aivan hirveältä.

Ja biisivalinta (Leevi & The Leavings: Jouluaattona kännissä) ja kaikki tää koko muukin höskä on sitten vitsi, läppä, tsoukki, ok? Ihan vaan niitä tosikoita varten tämä asia ilmoitettu. Olen siis edelleen sitä mieltä että "anna lapselle raitis joulu".

7 kommenttia:

 1. Biisi per päivä jouluun asti silti?;)

  VastaaPoista
 2. AnneVee puhuu asiaa!
  :D
  Me katsottiin tuota videota koko perhe. Hienosti rämpytetty!

  VastaaPoista
 3. Mrs. Marple: Ei ole tulossa :D Mut kiitti ;D

  VastaaPoista
 4. Poikaystävä toivotti viime jouluna töistä lähtiessään työkavereille ironisesti (melkein-alkoholistien osuus varastomiehistä ja trukkikuskeista on ainakin tässä firmassa korkea) että muistattehan antaa lapsille raittiin joulun. Ylksi työkavereista siihen sitten totesi, että "todellakin - ei mulla ole varaa maksaa vielä niidenkin viinoja!"

  Että silleen. Tämä pieni tarina ihan vain siltä varalta, että joku tosikko etsii hernettä nenään vedettäväksi :D

  VastaaPoista
 5. Inari: :/ Onneksi mä olen saanut elää niin viatonta lapsuutta että vasta aikuisiällä oon tajunnut että kaikila ei todellakaan ole raitista joulua.

  Nauski: Thanks! :D

  VastaaPoista