Sivut

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Säväytä laukulla (joka hajoaa kesken illan)

Eilen oli blogipikkujoulut mutta minäpäs meninkin työpaikkani pikkujouluihin. Harmittaa vietävästi että olivat samana päivänä mutta ei voi mitään, mun mielestä oli kuitenkin hyvä valinta näin. Ainakin kun en ole vielä kuullut raportteja niistä blogipikkujouluista ;D Mut joo, oli meilläkin hauskaa. Terhi käveli lasiseinää päin ja tuollaista perinteistä. Eihän työpaikan pikkujouluja voi missata.

Mutta se juttu, mitä mun piti tänne tulla selittään, on tämä laukku. Minä vastaan nykyään työpaikkamme kuumasaumautuvien pakkausmateriaalien hankinnoista ja sen kunniaksi ompelin kyseisestä materiaalista itselleni pikkujoululaukun. Tämähän on siis tavallaan läppä mutta joku oli oikeesti katsonut että onpas Terhillä hieno laukku ennen kuin tajusi mistä se on tehty 8D Komeushan hajosi tietysti illan aikana (ensin irtosi rusetti, sitten kiinnitysmekanismi, saumat pitivät kyllä!) mutta onneksi olin varautunut ottamalla varalaukun narikkaan.

Mutta kyllä sitä kehuttiin illan aikana arvovaltaistenkin tyyppien toimesta.
Juhlat olivat karnevaaliteemaiset, joten piti vähän yrittää panostusta ja ostin tuollaisen hiushärpäkkeen H&M:ltä.


---

Hei, miksei kukaan päivitä niistä blogipikkujouluista! Haluaisin käänellä veistä haavassa että mistä kaikesta jäin paitsi!

6 kommenttia:

 1. Ei pysty laittamaan pikkujoulukuvia kun koko Mozilla kettuilee! Ei anna lisätä kuvia tai tallentaa kuvia tai tehdä mitään vastaavaan tiedonsiirtoon liittyvää. MUR. Mut oli kyllä hauskaa! Tuut mukaan sitten ens kerralla :)

  VastaaPoista
 2. Luin sun jutun aiemmin, mut tulit uudestaan mieleen ku näin tämän: http://nadjastrange.blogspot.com/2010/11/sunday.html

  Ja mä en päivitä siks, ku kaikilla muilla oli pro-järkkärit ja mulla rikkinäinen tuhru pokkari.:D

  VastaaPoista
 3. AnneVee: haha, eikä :D Mä tiäks otin viel sellasiakin kuvia missä pidän tota laukkua samalla tavoin edessä mutta niistä tuli huonoja foliopinnan ja salaman yhteisvaikutuksesta ;D

  VastaaPoista
 4. Harmi, että laukku hajosi..Tuo nimittäin ois ollu kyllä aika perhanan hieno kierrätysbileväska! Minä ainaski tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Madam B.C.: Onneksi uuden kyhäilee kasaan hyvin nopeasti tarvittaessa. Ja jos on liian laiska kaivaan ompelukonetta esiin, tämä kuumasaumautuva matsku on siitä mukavaa että sitä voi saumata vaikka suoristusraudalla ;D

  VastaaPoista