Sivut

maanantai 15. marraskuuta 2010

P***unkarvakenkien uusi elämä

Mulla on ollut tuollaiset tosi rumat ja juntit talvikengät jo herra ties miten monta vuotta! Ostin ne joskus muinoin Stockan Hulluilta päiviltä, mikä lie mielenhäiriö silloin iskenyt. Noh, nehän osottautuivatkin laadukkaiksi eivätkä hajoa sitten millään! Nyt on sellainen situation että mulla ei ole mitään muita oikeasti lämpöisiä talvikenkiä. Ja koska olen tietyissä asioissa pihi ja ostan mieluummin epäkäytännöllisiä kenkiä, ajattelin antaa noille vielä mahdollisuuden. (vihaani näitä kenkiä kohtaan kuvastaa se että tosiaan kutsun niitä p*llunkarvakengiksi)

Eli lähtötilanne tämä: helvetin rumat.


Virkkasin pinkistä akryylilangasta, jonka sain kaupanpäällisenä lankakaupasta ostaessani monella rahalla lankaa, kukkasia. (Toista vielä sanaa lanka samassa virkkeessä muutaman kerran.)


Jos ei Erikeeper pidä, ostetaan sitten myöhemmin jotain järeämpää liimaa mutta näillä mennään nyt.


Vaihdoin nauhoiksi violetit kengännauhat jotka ovat aivan maailman ihanimmista kesäkengistä, jotka tietenkin hajosivat kahden viikon käytön jälkeen (note to self: älä osta Monkista kenkiä). Mikä siinäkin on että kivat kengät hajoaa heti ja sitten tällaiset ällötykset ei hajoa ikinä.

No mut siis, tässä lopputulos! Olisi tietysti ollut kiva ottaa jotain tunnelmallisia kuvia ulkoilmassa mutta syytetään kaamosväsymystä. Laitoin kuitenkin ulkotakin luomaan reipasta fiilistä.Niin että vähänkö päheet kengät! Kyllä itku tulee sitten kun näistä aika jättää! Tosin tosta karvaosuudesta en pidä edelleenkään.

9 kommenttia:

 1. Ite ostin suunnilleen kymmenen vuotta sitten aivan helvetin rumat kengät, kun ne oli kaupassa niin ihqut ja oliivinvihreät, kadulla ne näytti sitten näytti ihan eriltä. Pidin niitä kuitenkin 5 (!!!) talvea, kun ne ei suostunu hajoamaan tai kulumaan millään. Lopulta sitten sisko mainitsi että onpa sulla kivat ja kestävät noi kengät, ja omisti ne sitten alta sekunnin. :D

  Muuten, sulla oli jossain aiemmassa postauksessa kuva semmoisesta sydäntaskusta, mitä joulukuuseen ripustetaan. Jaksaisitko, ehtisitkö tai kehtaisitko tehä jonkun pikkuruisen sydäntasku for dummies-ohjeen? Oon yrittänyt netistä hakea ohjeita, mutta enpä löydä, ja noita olis niin kiva ripustaa ekaan omaan joulukuuseen. :)

  VastaaPoista
 2. Aikas käheet! Tommoset voisin ottaa itsellenikin : D

  VastaaPoista
 3. sheivaa ne karvat :D !!!

  VastaaPoista
 4. hahhaaa..ehkä maailman paras otsikko :D

  VastaaPoista
 5. Ohho, mitkä kengät! :) Tuovat iloa synkkäänkin päivään. Toivotaan niille pitkää ikää...

  VastaaPoista
 6. Kerttu: Niin on :)

  Anonyymi: Se on selkeästi tarkoitettu niin että rumat kengät kestävät ainaki 5 vuotta :D Voisin mä tehdäkin sydäntasku for dummies -postauksen. Itselleni se on niin jo lapsuudesta tuttu ja selkärankaan iskostunut etten tajunnutkaan ettei siihen löytyisi helposti ohjetta :)

  Maija Mehiläinen: On! :D Ja helpot oli tehdä!

  Anonyymi: Pitäis varmaan :D :D

  Anonyymi2: 8D

  Anama: Nuo kengät jalassa olen ehkä suorastaan silmiä häikäisevä väripilkku x'D Toivotaan että kestää :)

  VastaaPoista
 7. neulo semmonen pitkä lärpäke ja ompele sen karvaosuuden pääl.

  VastaaPoista
 8. Wrath: Voishan ne periaatteessa vaan leikata poiskin

  VastaaPoista