Sivut

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kuppikakkupipo!

More to Lovessa esiteltiin tässä jokin aika sitten herkkupipoja. Miksi ostaa kun voi tehdä itsekin? Tein tämän eilen kun katselin telkkaria.On strösselit, kirsikat ja kaikki. (Arvasin että noillekin rumille helmille löytyy vielä käyttötarkoitus)

Nyt kävi kuitenkin niin etten pidäkään tuosta. Olisin tahtonut muhkeamman mutta jämälankoja oli aika naftisti jäljellä. Niinpä siis, vaikka en koskaan järjestä blogiarvontoja enkä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta niihin yleensä osallistu, ajattelin nyt kuitenkin lahjoittaa tämän pois ettei jää nurkkiin lojumaan. Jos jotakuta kiinnostaa saada tämä niin jättäkööt kommenttia. Muutenkin voi kommentoida mutta jos haluaa mahdollisuuden saada pipon, kannattaa siitä ilmoittaa. Ja toisin kuin yleensä tällaisissa saa kaksi ääntä jos linkkaa kyseiseen merkintään omassa blogissaan niin täällä se ei päde! Menepä perhana linkkaamaan arvontamielessä (muuten tietenkin ok) niin menetät sen ainoankin äänesi. Nih.

Osallistumisaikaa tämä viikonloppu. Katsellaan sitten sunnuntai-iltana/maanantaiaamuna/joskus.

Niin ja jos sinulla on erityisen pieni pää, ei kannata vaivautua 8D

-----

OSALLISTUMISAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT!

24 kommenttia:

 1. Mä haluan ton pipon!

  Näyttäisin niin fiksulta, kun seison päiväkodin pihalla ja juoksen lasten kanssa ympyrää :D

  VastaaPoista
 2. Siis aivan todella ihanan ja mahtavan värinen. :) Mie voisinki olla kiinnostunu, ja sitä paitsi omistan varmasti tarpeeksi ison pään.

  VastaaPoista
 3. Mä haluun kans pipon! :) (ja tunnustan linkittäneeni jo aikoja sitten ei-arvontamielessä)

  VastaaPoista
 4. Velma: Kyllä tänne linkata saa, arvonnan vaan haluan oikeille lukijoille eikä linkin perässä tulleille ;)

  VastaaPoista
 5. Tää pipo on aivan ihana, ja mä aloin jo suunnitella oman neulomista. Arvontaan osallistuisin kyllä muuten, mutta tuo ei ihan ole mun värinen.

  Mutta vielä kuppikakkupipoakin enemmän mua kiinnostaa, mikä on tuo juttu kädessäsi viimeisessä kuvassa !?

  VastaaPoista
 6. Inari: Se on nallemuffinssi :D Virkkasin sen joskus kauan kauan sitten, oisikohan siitä jotain 5 vuotta ainakin. Se on ollut "koristeena" keittiön maustehyllyllä :D

  VastaaPoista
 7. Mahtava pipo, ehdottomasti mukaan!!!!

  VastaaPoista
 8. pipo ei ole ihan mun värinen, mutta tuo nalle muffinssi on aivan ihana:D

  VastaaPoista
 9. Mulle pipo mulle pipo mullepipo!!!

  Se on NIIIN mun näkönen, ja kuvastaa hyvin mun kiinnostusten kohteita....
  (nam nam nam!)

  VastaaPoista
 10. hihihii minä ehdottomasti osallistun arvontaan! jotakin niin hienoa ihanaa oivitsi, kattelin kans silloin niitä more to lovessa esiintyneitä pipoja! huuuuuu

  VastaaPoista
 11. Tää "mummelikin" haluaisi Pipon päähänsä.
  Se olis söötti näky kun pyyhkäisen pitkin namibian teitä rollaattorilla(johon on päivä päivältä enemmän turvauduttava:) )pipo päässä.
  Siis mukana olen arvonnassa.
  Pipsafi

  VastaaPoista
 12. Arvasin, että sä saisit tän aikaiseksi ennen ku mä saan edes langat valittua.:D Mut mä en osallistu arvontaan, ku haluun itse kokeilla tehdä ton!

  VastaaPoista
 13. Mä en osallistu arvontaan, mut sen vaan halusin sanoo, et en itekään pidä siitä arvonnoissa, että saa tuplaäänen jos ilmottaa siitä omassa blogissaan. Haiskahtaa väkinäiselle lukijoiden kalastelulle!

  VastaaPoista
 14. Tahtoo muffinimyssyn! :) Se on hieno! Erityisesti pidän sen resoriosasta.
  -elegia-

  VastaaPoista
 15. Mää siis ANSAITSEN ton pipon! Käytin pari tuntia Etsyn selaamiseen pari viikkoa sitten, kun etsin täydellistä muffinssipipoa, mutta koska sitä ei löytynyt, niin täähän on siis täydellinen sattuma. Tai eihän se silloin sattuma oo, vaan tarkoitus! :D

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti mä haluan osallistua pipon arvontaan! tuo päässä olis mukava taapertaa tyämatkaa, pakkohan olis piristyä kun kattelis vastaantulijoitten ilmeitä ;) täällä tuppukylässä kun ollaan aina niin vakavia ja minä en ole vakava ihminen ;)
  -anne-

  VastaaPoista
 17. Miten voi olla mahdollista ettet pidäkään tuosta piposta! :D hulluus tai bakteeri sinuun iskeny, kun ei mahtavuudesta pidä! :D Minä varmaan tyksin sitten sinunkin puolesta! :D

  Ja ymmärrän täysin tämän arvontasysteemiin ja tuo "linkkaa niin menetät äänesi"-sai hymyilemään! :D noin sitä pitäs kaikissa ;)

  VastaaPoista
 18. haluun tommosen !:D meinasin ostaa kaupasta mutta 30 euroa oli ''hieman'' liikaa

  VastaaPoista
 19. Ihan mainio, pakko osallistua :D Tosin jos voitan, täytyisi varoa etten söisi pipoa suuhuni.

  VastaaPoista
 20. AnneVee: En malta odottaa että saat omasi valmiiksi! :) Munkin ehkä täytyy tehdä vielä toinen, jos siitä saisi sitten miellyttävämmän, en oikein tajua että mikä tuossa varsinaisesti mättää mutta en vaan pidä siitä miltä tuo näyttää päässäni :D

  Peps: Niinpä, lukijoiden kalastelua! Ja jotenkin semmosella "viekkaudella ja vääryydellä" kalasteltua x)

  Petra: Ei oo totta! :D Mutta hei, tee ihmeessä itse! Etsi joku peruspipon ohje ja sitten vähän sovellat ja strösseliä päälle! :)

  Anne-anonyymi: Itsekin tupukylästä kotoisin olevana pystyn hyvin kuvittelemaan tuollaisen pipon tuppukylänraitille :D

  Madam B.C. : Jotenkin se nyt ei vaan iskenyt :D

  Nipaws: 30 euroa on kyllä aika paljon piposta :O

  VastaaPoista