Sivut

torstai 18. maaliskuuta 2010

Swap-bot -lähetyksiä

Aaargh, en ole deadline-ihmisiä. Iskee sellainen lamauttava stressi ja epätoivo :D Ankka-aiheinen vaihto pitäisi saada postiin tän viikon aikana, onneksi sain sen nyt kasattua. Tämä on siis ensimmäinen vähän isompi paketti. Ankka-aiheinen siis. Yritin neuloa ankka-tiskirätin mutta hemskatin rumahan siitä tuli (siksi pieni kuva). Syytän sitä bambulankaa!!! Ohje oli jostain Ravelryn perukoilta.

Mutta maailmalle lähtee sekin, vaikka hävettää :D
Ankka-tiskirätti josta tuli ruma ja pieni

Ankkaposti sisältää myös jääpalamuotit, pieni posteljooni-kylpyankka, ankkapostikortteja, suomenkielinen Aku Ankka (arvostaa varmasti siellä jenkeissä kun sanaakaan ei ymmärrä mutta itepä sanoi että tykkää ulkomaalaisista jutuista) sekä ankkakorvikset jotka olen joskus hommannut itselleni mutta ikinä en ole käyttänyt.


Toinen vaihtojuttu (meneepä tää teksti nyt hassusti mutta olkoot) on itse piirusteltu postikortti, jossa on E-kirjaimella alkavia juttuja. Pelkäsin että tosta tuli ei-niin-kiva koska toi "eagle" on aika karun näköinen :D Mutta vastaanottaja (tämä on siis mennyt jo perille) antoi siitä mulle sydämen joten joko se on todella mielistelyhaluinen tai sitten se ei pelästynyt mun kotkaa.

Doodle Postcard - Letter E, sent

Olen ollut nyt jotenkin todella kiireinen, en tiedä miksi mutta niin nyt vaan on.

Nyt en ole näiden jälkeen osallistunut toistaiseksi mihinkään vaihtoihin joten ehkä päästään muihin aiheisiin taas piakkoin :D

(Ai niin, miten niin muka huomaa että postikortti on kuvattu eri kameralla kuin nuo muut! Pitäisi laittaa piiloon tuo paskakamera ettei tule houkutuksia laiskuuksillaan napata sitä käteen. Kortin siis kuvasin jo aiemmin, siksi eri kameralla.)

5 kommenttia:

 1. Heeei mun oli ihan pakko laittaa sulle linkkiä, kun kotikaupungissa oli viime kesänä Kaija Papun ja Aino Louhen yhteistyönä toteuttama megagraffiti! Oot kyllä varmaan tän nähnytkin, mutta tämä oli oma ensikosketukseni näihin juttuihin. Lauraa klikkaamalla löytyy!

  Sulla on kyllä maailman piristävin blogi. :> Ja voi juku, kuolailin itsekin tota aiemmin esittelemääsi jämälankakirjaa kirjakaupassa, iiihana! Haluun sen hameen siitä kannesta!

  VastaaPoista
 2. Minusta suomenkielinen Aku voi olla hauska juttu! Itse ainakin tykkään esim. itäeurooppalaisista naistenlehdistä just sen hölönpölökielen takia, jota ei tajua. Ne näyttää eksoottisemmilta kuin ovatkaan.

  VastaaPoista
 3. Laura: Joo, tiedän tuosta mutta en koskaan nähnyt livenä vaikka olikin tarkoitus mennä paikan päälle katsomaan :)

  Kiitos :) Se jämälankakirja on kyllä ihana ja varsinkin se hame siinä kannessa! Mutta mikään ei silti voita villahousuja ;)

  AnneVee: Totta muuten, vähän tuollaista ajatustapaa itsekin mietin, saas nähdä että onko vastaanottaja myös sitä mieltä xD

  VastaaPoista
 4. Swapbotissa on ollut useita Aku Ankka -swappeja, ne on pidettyjä vaihtoja. Helppo yleismaailmallinen vaihto.

  VastaaPoista