Sivut

keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Button Button Who's Got The Button

Liityin taannoin Swap-bot -palveluun jossa on organisoituja vaihtoja ympäri maailmaa. Järkytyin heti kaikista miljoonista säännöistä ja uhkailuista ja siitä ettei uudet jäsenet voi osallistua mihinkään kivaan ennen kuin on osallistunut pienempiin juttuihin ja saanut hyviä arvosanoja (toki ymmärrän tuon, mutta ärsyttää koska itse olisin sellainen kunniallinen newbie enkä huijari-newbie). Joopa joo, saas nähdä että miten pitkäaikainen harrastus tästä jää mutta osallistuin nyt aluksi kahteen vaihtoon joista toinen on 10 nappia ja sain tänään tietää tyypin jolle minä lähetän. Nämä napit lähtevät Alabamaan. Saas nähdä että mistä päin maailmaa posti tuo mulle nappeja :)





Pelottaa että noi ovat vastaanottajan mielestä paskoja. Yritin kerätä siihen nappivarastostani jokseenkin monipuolisesti kaikennäköistä.

Jänskää x)

12 kommenttia:

 1. Mää oon ollut kai 3-4 vuotta Swap-botissa. Innostun joskus liikaa ja sit joudun pitään taukoja :)

  Ei siellä nyt niin rajut säännöt oo, koska aika hyvin ne saa kitkettyä huijareita pois. Aika monta ei-oota oon saanut ja aika monta enkelöintiä lähettänyt.

  VastaaPoista
 2. Ei ne itse säännöt niinkään mutta ne eri swapeissa olevat erilliset ohjeet ja kiellot ja muistutukset ja säännöt, jotenkin tulee sellanen fiilis että ei ole enää mistään hyvän mielen jutuista kyse. Ehkä oon vaan herkkä :D Mutta tosiaan, hyvä juttu tietysti jos niillä saa kitkettyä huijarit pois. Voiskohan ruveta pelkästään enkelöimään, kun moni juttu on sellainen että oisi kiva lähettää mutta en itse tarvitsisi vastaavaa takaisin xD

  VastaaPoista
 3. Oho, enpä oo tollasesta kuullutkaan, no näinpä sitä oppii. Vaikuttaa kyllä aika hauskalta, voisin itsekin kokeilla :) Kiitos linkistä siispä.

  VastaaPoista
 4. Inka: Netistä löytyy kaikkee :D Mä oon ollut tuosta tietoinen vuosia mutta jotenkaan en ole saanut aikaiseksi littyä ja tutustua paremmin. Olen vähän hidas tällaisissa, harkitsen ja harkitsen.

  Ole hyvä :)

  VastaaPoista
 5. Mun swap-bot -historiani on sellainen, että liityin sinne joskus aikoja sitten, mutta pelästyin vissiin ennen kuin osallistuin mihinkään vaihtoon ja unohdin koko jutun :D Mutta sitten muistin joskus sen olemassaolon uudelleen ja pian on jo 250 swappia swapattuna - kääk! Mutta tietty paljon ihan postikorttiswappejakin, joihin on superhelppo osallistua kun ei paljon vaadi aikaa. Yleensä onneksi saa ihan kivoja kuoria omaankin postilaatikkoon (joskus jopa mahtavia ylläreitä!), vaikka välillä tulee ihmeshittiä (joka tekisi mieli heittää heti roskiin)...

  VastaaPoista
 6. Määki oon käyttänyt tuota jo vuosia. Eniten swapin jotain kevyttä, kuten tarroja ja teetä. Mulla kans rasittaa ne säännöt, mutta ne on oikeesti ihan asiallisia ja tarpeen! Ja kun päivittelee profiiliin kaiken ja ottaa tarvittaessa yhteyttä järjestäjään, niin kaikki sujuu :)

  VastaaPoista
 7. Mäkin luulin ensin että lähettäjä on yllätys, kunnes tajusin että sen saa etukäteen kyylättyä kun kurkkaa sinne arvostelulinkin taakse xD

  VastaaPoista
 8. Miia: Vou, 250! :D Onneksi sain aloittamisen kynnyksen ylitettyä vaikka pelottavalta paikalta vaikuttikin. Toivon mukaan en saa ekana postina jotain paskaa ettei jää korkea kynnys osallistua muihin.

  Norppa: Harmi että en tykkää yhtään teestä, teepusseja oisi helppo lähetellä :D Mutta oli noi napitkin tosi jees :)

  Putkitomaatti: No voi perse, oisi ollut kivaa jos olisi ollut yllätys XD Nooh, olen siis saamassa nappeja englannista, kävin kyttäämässä xD

  VastaaPoista
 9. Villahousuja voi käyttää kesät talvet, sillä aito villa on kuumalla ilmalla viileää ja kylmällä lämmintä. Luulisin, että kaikki luonnonkuidut ovat sellaisia. Ja muistathan isäntämiehen, joka aina kesälläkin käyttää villapaitaa! t:valoletkulla surffaava

  VastaaPoista
 10. Valoletkusurffari: Niinpä! Kyllä nuo villahousut ovat vielä kova juttu kesällä! Ainoa harmitus että kutittavat vatsaa. Mutta tosiaan, hiki niissä tuskin tulee, ei kai se isäntämieskään villapaitaa käyttäisi jos siinä liiaksi pääsisi hikoilemaan :)

  VastaaPoista
 11. Mää en ikinä kato sitä, mistä mulle on tulossa postia ;) Eli jännitys säilyy.

  VastaaPoista
 12. Norppa: Mä en malttaisi, spoilaa itseäni aina kaikessa muutenkin :D

  VastaaPoista