Sivut

lauantai 6. maaliskuuta 2010

Totaalisen off topic

Päivän villahousuasu. Villahousukelit ovat nyt parhaimmillaan, joten otetaan ilo irti!


Huomatkaa sohvalla oleva keskeneräinen polvisukkaduuni (teen toista sukkaa kerän sisältä, toista kerän päältä. Ja minä en koskaan ota lankaa sieltä sisältä koska se menee hirveille sykkyröille koko ajan. Eikä tämä kerta ole poikkeus, hermot menee!).

Oli tarkoitus käväistä Kädentaitomessuilla ja sen jälkeen mennä katsomaan Prinsessa ja sammakko -leffa. Ja piti toki valita laukuksi teemaan sopiva sammakkolaukku.


Matkalla Helsinkiin kuitenkin mietin että viimeksi kun olin kädentaitomessuilla, olin pettynyt. Joten miksi hakata päätään seinään uudelleen ja maksaa kallis sisäänpääsymaksu tyhjästä. Niinpä meninkin vain aiempaan Prinsessa ja sammakko -näytökseen ja kävin askartelukaupasta ostamassa ketjua. Koska mulla ei ole ketjua mutta mulla on visio yhdestä kaulakorusta. Ja varmaan toisestakin.


Loppuun vielä järkytyskuva keltaisesta luomiväristä jota rakastan niin hemmetisti että värjään sillä puoli naamaani. Ja tämä oli erään mielestä jo vähän liikaa. Mutta hei, se mätsää hyvin mun hampaitten sävyyn! (sori rypyt mut hei, mä oon vanha!) KELTAINEN LUOMIVÄRI ON PARHAUTTA! Ja kesti vuosia ennen kuin löytyi a) keltainen luomiväri joka b) myös näyttää kunnolla keltaiselta. Tätä ennen maalasin naamani vaaleanvihreällä joka oli ihan ok korvike.


Täähän menee jo melkein muotiblogista. Päivän asu ja kosmetiikkahehkutusta.

16 kommenttia:

 1. Loistava laukku, mistä se on?

  ps. Muotibloggariasennot sulla kyl vaatii vielä hiomista, mä voin opettaa! (treenattiin Petran polttareissa)

  VastaaPoista
 2. Ostin sen viime kesänä Salzburgista jostain lelukaupasta. Toi vetskaritasku on sisältä punainen, näyttää siis sen suulta. Ei välittynyt kuvasta oikein hyvin.

  Totta, ei kyllä vielä ole muotibloggaritasoa! Pitää joskus treenata kyllä! xD

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön sammakkolaukku!! Tän sammakkofanin sydän sulaa ihan täysin sitä katsoessa! :)

  VastaaPoista
 4. Miia: Joo toi laukku oli sellainen mitä ei vaan yksinkertaisesti voinut jättää kauppaan :D Noi kädet kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
 5. Hih, että mä nauroin luomiväritarinalle :). Värjää sä sun naama keltaisella luomivärillä ja mä kuorrutan itseäni farkulla. Vähän sama asia.. ? :D Mutku tykkää ni tykkää.

  VastaaPoista
 6. eikä! toi sammakkolaukku on iiiihana! :-)

  VastaaPoista
 7. Romulus: On joo vähän sama asia :D Farkku onneksi mätsää melkein mihin vaan mutta mun on pakko pukea aina edes jotain keltaiseen suuntaan menevää että saan vedeltyä luomivärit :D Mutta onneksi esim villahousuista löytyy kaikkia värejä!

  NILKUTIN: Eikö vain :D

  VastaaPoista
 8. En muista olenko koskaan aikaisemmin kommentoinut tänne, mutta nyt haluan vain sanoa, että tää on yksi maailmankaikkeuden ihanimmista blogeista! Tulen aina niin järkyttävän hyvälle tuulelle, kun olen täällä vieraillut! :-)

  Iso kiitos tästä ihanuudesta! :-)

  VastaaPoista
 9. Samat sanat, kuin Reeta Karoliina sanoi! En ole kommentoinut, mutta aina seuraan ja luen. Tulen niin hyvälle tuulelle kirjoituksistasi.

  VastaaPoista
 10. Reeta Karoliina ja Mirka: Kiitos kommenteista, ihanaa kun uskalsitte kommentoida sillä nästä tuli älyttömän hyvä mieli, kiitos :)

  VastaaPoista
 11. Jossain naamiaiskaupoissahan myydään aika kirkkaan värisiä luomivärejä. Sielt ois varmaan löytyny keltastaki. Itsehän ostin sieltä aikoinaan kirkkaanpunasen luomivärin... Kalkitsin naamani vitivalkosella puuterilla, sit oli verenpunaset ylimaalatut huulet ja vitusti kirkkaanpunasta luomiväriä:S Niin ja en ollu naamiaisiin menossa, vaan perus koulumeikki joskus yläasteella.

  VastaaPoista
 12. Peps: Onneksi löysin tuon keltaisen ihan normimeikeistä :) Vaikka tosiaan, naamiaiskaupastahan sitä myös varmaan oisi saanut! Hih, voin kuvitella koulumeikkisi :D Muistan että silloin omina gootahtavina kausina yläaste/luikoaikana Bodyshopilta sai kalkinvalkoista puuteria :D Itsehän olin vähän seminössö joten mulla sitä ei ollut ja huuletkin vedin vain tumman ruskeaksi mutta oli näitä sitten joilla oli se vitivalkoinen puuteri ja mustat huulet.

  VastaaPoista
 13. Voe video, miten ihanat villahousut! :) Pittääpä varmaan itellekin tekasta, kun viimein sain kirjastosta Jämälanka-kirjan. Sulla on muutenkin aivan mahtavan hyväntuulinen blogi!

  VastaaPoista
 14. Anniina: Suosittelen villahousuja, on ihanat! :D Ja kiitos :)

  VastaaPoista