Sivut

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Väliaikatietoja

Ei näitä sukkia ehkä sittenkään voi kutsua Iisakin kirkoiksi (Iisakin sukat?) sillä mulla on jo noi sukkaosat valmiina eli ne piiiiiiitkät varret enää uupuu. Aliarvioin selkeästi itseäni, äkkiäkös noi nyt neuloi, varret voikin sitten olla eri asia kun silmukkamäärä tuosta vielä lisääntyy. Olen siis onnistuneesti tehnyt ne kärjestä aloittaen, liian isothan niistä tuli (sekä pituus- että leveyssunnaassa) mutta mitäpä pienistä.

Toivon mukaan noi ei näytä yhtä jouluisilta sitten kun nuo värisävyt alkaa kunnolla vaihteleen. Näillä sukilla voisin tosiaan lähteä Santaparkkiin tontuksi (tarvitaankohan siellä yhtäkään biotekniikan insinööri -tonttua?).Mutta hyvä fiilis kuitenkin, näistä tulee kivat sukat (tulee tulee!)

7 kommenttia:

 1. Nätit noista varmasti tulee ja jos alkaa varsi tympimään niin voihan sen sitten päätellä.:)

  VastaaPoista
 2. Hienot!!! Kääk!!! Noi sun villapökät on nii ihkut!!!! Mäki haluun!!!! Voisko tehä vaa eka pöyrön ja sit 2x lahjetta eriksee??? Täytyy testaa heti hollee pehmolelulle!! Sit meen kaupungille järkyttää kaikki!!! =)

  Roina

  VastaaPoista
 3. Faline: Totta :)

  Anonyymi: en suosittele pyörjä lahkeen kanssa, tai ehkä sitten jos on oikein pieni takapuoli ;) Katso vaikka jostain farkuista tms mallia että miten kannattaa tehdä etu- ja takapuoli.

  VastaaPoista
 4. Onneksi villaa voi aina huovuttaa pienemmäksi. Komeet raidat on.

  VastaaPoista
 5. Jokke: Niinpä, jos vaan uskaltaa kokeilla ettei tule nuken sukkia :D

  VastaaPoista
 6. Joo... Just oon miettiis. tein jo koekappaleen pikkuveikan pupulle ja ne onnistu!!!

  Roina

  VastaaPoista
 7. Roina: Toivon että tulee hyvät pöksyt :)

  VastaaPoista