Sivut

torstai 4. maaliskuuta 2010

Ajan hermoilla

Vilken tur!!! Tänään ilmestyneessä uusimmassa kässälehdessä oli ohje ylipolvensukkiin jotka on tehty JUST NOISTA SAMOISTA LANGOISTA joista aloitin omani, tosin raidalliset, pari päivää sitten. Nyt sitten mietin että pitäisiköhän sittenkin esim purkaa ne mun versiot ja tehdä tuon ohjeen mukaan. Ja että olisiko yksivärisenä sittenkin kivempi, koska ne tosiaan on tuollaiset liukuvärjätyt. Näkyykö se ollenkaan jos raidoittaa? Ääh!Mutta äkillisesti sain lisäpuhtia sukkiin tän jutun myötä :D

Ääh, en mä pura. Pakko tehdä kärjestä aloittaen kuitenkin koska muuten ei voi olla varma siitä ettei lanka lopu kesken ja noin kallista lankaa en rupea ostamaan lisää jonkun muutaman kerroksen takia!

6 kommenttia:

 1. Ääh, ohjeet on nynnyille, sovella! ;) Sinä osaat.

  VastaaPoista
 2. Niin no, aina kun yritän tehdä ohjeesta, päädyin joka tapauksessa soveltamaan xD Joten ilman ohjetta mennään!

  VastaaPoista
 3. Mä tekisin ehkä yksvärisenä, tossa vihreässä on niin ihanat väritkin (tein itse siitä äitille kaulahuivin). Ja kattoisin varmaan mallia uudesta ullasta, siinä oli ohje polvisukkiin kans.

  VastaaPoista
 4. Siis noi värit on yksistään aivan mielettömän upeat mutta jotenkaan ei vaan mun tyyliset ja tylsäähän se olisi yhdestä kerästä tehdä. Mtuta jos noista raidallisina näyttää tulevan rumat niin sitten kyllä on tyytyminen yksiväriseen.

  (mutta kässälehden ohje oli just tuolle langalle ;) )

  VastaaPoista
 5. No NYT mä tajuan, miksi tuo lehden kuva tuntui niin tutulta! Jonnekin takaraivon sopukkaan oli jäänyt kuva langoistasi.

  VastaaPoista
 6. Aija: :D :D Noissa lankakerän vyyhteissä on justiinsa samanlaisten sukkien kuvat!

  http://hupsistarallaa.blogspot.com/2010/01/stash.html

  Ja sitten kässälehti tekee niistä oman ohjeensa, hmmm.

  VastaaPoista