Sivut

torstai 31. joulukuuta 2009

Vuosi 2009

Joilekin kuukausille oisi ollut matskua vaikka viiteen sivuun, jotkut taas piti täyttää pärstäkuvilla. Mutta tällasta mulla oli tänä vuonna. Pelkistetysti :D Huomasin, ettei tänä vuonna juurikaan ole edes tullut kuvailtua samaan malliin kuin ennen. Lähinnä oon kuvannu just tyyliin blogimatskua. Huolestuttavaa. Ensi vuonna taas kamera räpsyy vaikka kuinka ajattelisi että tässä näitä samoja baarittelukuvia mutta vaan eri vaatteet ja samoja bändejä joka festareilla ja aina samat maisemat kotopuolessa käydessä jne. Pitää vaan löytää uusia näkökulmia!

January 2009

February 2009

March 2009

April 2009

May 2009

June 2009

July 2009

August 2009

September 2009

October 2009

November 2009

December 2009

6 kommenttia:

 1. ÖÖÄÄÄ... paljon toi järkkäri suunnilleen makso ja mikä malli se on. mulla on iha HIRVEE järkkärin kaipuu eikä vanhemmat tahtois kauheesti mun kuvailuu viel sponsoroida : //

  VastaaPoista
 2. Se oli tarjouksessa, 599 e ja kaikki tilpehöörit kaupan päälle (laukku, muistikortti, joku puhdistusliina, opaskirja vähän tyhmemmille jne). Se on Canon EOS 450D eli ei ihan se uusin ja hienoin mut melkein.

  VastaaPoista
 3. Ihania noi karkeilla koristellut piparit joulukuu-kohdassa! Hienoo et jotku jaksaa panostaa ;)

  VastaaPoista
 4. Vein ne töihin. Kysyivät että kuinka kännissä olin niitä tehnyt :O Mutta on ne ihania! Kutsuin niitä psykedeliapipareiksi. Karkkeja lätkitty ihan mielivaltaisesti pipareihin, nam!

  VastaaPoista
 5. Tapahtumarikas vuosi takana jälleen, hyvässä ja pahassa. Mut hei, tuolla taitaa olla ainoastaan kaks kuukautta, joiden kuvissa en oo missään osallisena (tai osasyyllisenä). Aika siistiä. \o/ Pitänee laittaa tälle vuodelle tavoitteeksi, että tehdään joka kuukausi jotain mainitsemisen arvoista yhdessä, eiks je?

  -Eklu

  VastaaPoista
 6. Saattaa olla että puuttuviltakin kuukausilta olisi löynyt matskua mutta kaikki ei mahtunut. Ehdottomasti pitää tehdä jotain mainitsemisen arvoista yhdessä joka kuukausi :) Viime vuonna tähän aikaan oli sellanen fiilis että paska vuosi tulossa mutta nyt mulla on aivan päinvastainen fiilis, tästä vuodesta tulee kiva ja hyvä! :)

  VastaaPoista