Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Bolero! (mitä eroa on muuten bolerolla ja hihattimella?)

Niistä Tallinasta ostetuista langoista. Tuli liian lyhyet hihat. Hitto kun tota ei oikein voinu sovittaa kesken tai sit en vaan osannu. Noh, kelpaa tuollaisenakin. On paksu!!! Ja lämmin! Ja ihanan värinen!--

Unohdin mainita että oli tähän ihan ohjekin. Kauhee palikkakirja nimeltään "Hetaleita poropeukaloille". Tuo oli kirjan vaativin ohje 8D Mutta oli siinä sentään kavennuksia ja lisäyksiä, heh.

10 kommenttia:

 1. Ihana.:) Ja äkkiä teit sen.:)

  VastaaPoista
 2. Silloin kun mä olin pieni tyttö, bolero oli semmoinen, että se tuli tuohon tissien päällekin. Siis niinku hyvin lyhythelmainen jakku. Eli jotta sun hihattimes olis bolero, siinä pitäis olla vähän enemmän tavaraa tuossa etupuolella. Ei paljoo mut kuitenkin. Siis jos mennään mun lapsuuden mielikuvan mukaan.

  Onko sulla tuohon hihattimeen alun alkaen joku ohje olemassa?

  VastaaPoista
 3. ihana väri ja malli :) ohjetta?

  VastaaPoista
 4. Faline: Oli aika nopsa tehdä :D

  Aija: Okei, kuulostaa järkevältä erottelulta :) Ja juu, on mulla tuohon ohje, unohdinkin kirjoittaa siitä :D Ohjeessa luki bolero!

  Inka: Ohje oli ihan hirveestä palikkakirjasta: Hetaleita poropeukaloille xD Muokkaan tohon merkintään siitä, jäi unohtumaan ensin.

  VastaaPoista
 5. Hetaleita poropeukaloille on loistava! Tai ei nyt ihan loistava, mutta ainakin hauska.
  Ja ihana peili vilahtaa yhdessä kuvassa, tahtoo samanlaisen.:)

  VastaaPoista
 6. Se on ihana! Ja toi väri on niin loistava!

  Mäkin kudoin turkoosin selättimen. Siitä tuli ihan liian iso susi. Sisko meidän perheessä kutoo ja mun susikutale oli selvä rangaistus siitä että astuin hänen alueelleen. Sisko haluaa pitää perheen kudotuissa. Purin susikutaleen raivoisasti ja annan langat siskolle jos se tekis mulle uuden ja paremman.

  VastaaPoista
 7. MerZu: Mun mielestä siinä ei ollut oikein mitään paitsi tuo bolero ja muutama ranteen lämmitin. Lisäksi ainakin tuon boleron ohje oli vähän epämääräinen. Ja kyllä, mulla on aivan mielettömän ihana peili :)

  Romulus: Jep, väri on kyllä parhautta! Sä ootkin niin hyvä ompeleen että sehän olisi suorastaan vääryys jos olisit yhtä hyvä neulomaankin :D Mutta toivottavasti saat ihanan selättimen :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin sanoisin, että bolero on "enemmän" eli vaikkapa ylettyy niin, että saa napilla tai soljella kiinni edestä. Hihatin on vain hihat.

  VastaaPoista
 9. En ole aikaisemmin tainnut kommentoida, vaikka olen blogiasi jo aika kauan seuraillutkin, mutta nyt on se hetki :)

  Aivan ihana hihatin/ bolero. Yksinkertaisen kaunis, ihana väri ja näyttää kuitenkin lämpimältä, vaikka onkin pieni vaatekappale :) En kuitenkaan kiinnittänyt huomiota ensin tuohon hihattimeen, vaan noihin sun kauniisiin hiuksiin. Tuo malli ja väri näyttää sopivan sinulle tosi hyvin :) Kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos :) Kiitos kommentista ja kehuista :) Hihattimet ylipäätään on ihania. Niin paljon lämpöä ja niin kivan näköisiä :]

  VastaaPoista