Sivut

maanantai 21. joulukuuta 2009

Rakkaasta, mutta kuluneesta ja paikatusta takista laukku

Hei. Mulla oli monta vuotta takki, joka oli kiva. Mutta se on neljässä vuodessa kulahtanut ihan hirveäksi ja paikkailtukin on kun se on milloin mistäkin revennyt. Eli se oli nykyään jo suoraan sanottuna ruma. Eikä oikein enää niin mun tyylinenkään. Yleensä en kyllästy vaatteisiin, niihin vaan tulee jokin vika. Ja tuo kulahti.

Niinpä näppäränä tyttönä kasasin siitä olkalaukun, josta tuli AIVAN IHANA!!! Käytin siinä tehosteena (ja sillä oli lisäksi hyvä peittää kaikki rumat kohdat) pappahaaremihousuprojektista ylijäänyttä kangasta. Olkahihnan sai kätevästi nappilistoista (ja tää ylettyy olan yli, mikä on ihanaa), kiinnityslärpäkkeet hihansuista ja taskuista sai noh... taskuja :D

Etupuoli
Bag made out of my old jacket

Takapuoli
Bag made out of my old jacket

Muuten vaan -kuva


Vuorikankaana toimii kirpparilta ostettu lakana jota en kuvannut mutta tahdoin vain mainita että laukku on vuoritettu.

Ja koska ennen-kuvaa takista en ottanut, läväytän tähän nyt monta kuvaa siitä miten takki on nähnyt maailmaa, KÄRSIKÄÄ!!! Tänä vuonna en tätä enää ole käyttänytkään (eikä viime vuodeltakaan löytynyt todistusaineistoa), kunhan on vienyt tilaa naulakosta.

Ja nyt se on sitten laukkuna valmis kohti uusia seikkailuja :)

14 kommenttia:

 1. Uus elämä takille.:) Kiva tuo on.:)

  VastaaPoista
 2. Jotenkin tuo on livenä vielä niin paljon kivempi :) En saanut välitettyä sitä kuvaan. Mutta tykkään!!!

  VastaaPoista
 3. Kiva laukku, ihanan paljon taskuja!

  VastaaPoista
 4. Hiano laukku!! Mää ainaskin tykkään! :) Ja ihana idea tehdä se paljon maailmaan nähneestä takista!

  VastaaPoista
 5. Romulus: Jep, paljon taskuja! :) Ensin ajattelin tuota puolta etupuoleksi missä on enemmän taskuja mutta jotenkin se toinen sit vaan näytti paremmalta.

  Miia: Takki on kyllä paljon nähnyt ja ollut monessa mukana. Toivon laukulle yhtä värikästä tulevaisuutta :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea! Mun tykätty takkini jatkaa elämää myös; vetoketju siellä ja nyöri täällä... riittäisköhän siitä vielä laukkuunkin?

  Leikin muuten kommenttisi johdosta neiti FB-etsivää ja löysin kuin löysinkin yhdistävän tekijän! Maailma on tosiaan pieni, me ollaan M:n kanssa paljonkin tekemisissä, nimet peräkkäin monissa esseissä jne :) Ehkä me tavataankin läksiäisissä tammikuulla?

  (silti kiva, jos et ole ottanut puheeksi, kun kuitenkin näennäisen anonyymisti blogia pidän, eikä monetkaan reaali-ystävät siitä tiedä)

  VastaaPoista
 7. Maijja: Ei rakkaasta takista voi luopua, ei vaan voi! :D

  Hihii, juu M :) En varmaankaan ole tulossa läksiäisiin ellei ihmeitä tapahdu. Välimatka on kuitenkin hurja. Ehkä sitten jos ne tosiaan on viikonloppuna niin saatan harkita, riippuen miten irtoaa vapaata töistä. Sinne asti kun ei viitsi ihan vaan yhden illan takia lähteä. Mutta kyllä minä sinne vielä joskus tulen! Mutta tosiaan, maailma on todella pieni!

  Ja tiedän blogin pitämisen tuskat sen suhteen että miten avoimesti siitä ihmisille kertoa joten olen ottanut periaatteeksi olla kertomatta ellei asiaan liity jotain erityisen hyvää syytä.

  VastaaPoista
 8. Vau, hieno idea! Ihanaa, kun ei tarvinnutkaan luopua!

  VastaaPoista
 9. Tänks mään!Nyt mä sain inspiraatiota väsätä vanhasta talvitakistani laukun. Hitsi nyt tuli hirvee himo ommella :). Ei kun ompelemaan.......

  VastaaPoista
 10. Sä se olet kekseliäs :) Laukusta tuli tosi kiva!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Ole hyvä :) Inspiraatiot kannattaa aina käyttää!

  Sisko: Kiitos :)

  VastaaPoista