Sivut

sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Nyt hiljaa hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä - Neuletöhrijä iskee jälleen!

Asuna mahdollisimman huomiota herättämätön "olen vain kusettamassa koiraa" -tyylinen ratkaisu ja ajankohtana sunnuntain myöhäisilta, jolloin ei ole paljoa silminnäkijöitä.

Sitten vaan pahantekoon!
Eikä tässä vielä kaikki! Osansa sai myös Metropolia ammattikorkeakoulu. Tarkoitus oli viedä tupakkapaikalle, mutta siellä ei ollut mitään sopivaa paikkaa, niin töhrin sitten liikennemerkin. Tästä mainitsin joskus aikoja sitten. Tuli ihan järkyttävä, kun yritin liian montaa lankaa kuljettaa kuviossa mukana. Kuvio on hiton kireä ja vetää koko homman ihan kummalliseksi, tohon alas jäi lörpöttävä kohta, mutta löysi paikkansa nyt sitten kuitenkin.9 kommenttia:

 1. Ihania :D Toi ensimmäinen hiipimiskuva on aivan ihana :D

  VastaaPoista
 2. Oli pakko ottaa tollanen xD Vaikka näytän ihan kauheelta joka kuvas!

  VastaaPoista
 3. Jälkimmäinen on silti ihan sairaan hieno, lörpötti eli ei!

  VastaaPoista
 4. khr: On se sen verran hieno, etten mä sitä poiskaan heittänyt, sain sen onneksi pingotettua tuohon siten, ettei lörpötä kuin yhdestä kohtaa :P

  Norppa: kiits :)

  VastaaPoista
 5. Mua alkoi kovasti kiinnostamaan tuo neulegraffitien ideologia: mistä tämä kaikki on lähtöisin?! Osaatko kertoa lisää? :)

  VastaaPoista
 6. Tossa perusinfoa:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Knitta

  http://www.knittaplease.com/KNITTA_PLEASE.html

  Itse törmäsin ekan kerran Flickrissä ja innostuin tosi paljon ja lähdin sitten Googlettamaan ja löysin knitsea-blogin http://knitsea.blogspot.com ja näin sain huomata, että "ilmiö" on jo rantautunut Suomeen.

  Mun mielestä tää on vaan tosi siisti juttu :D

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä aika karseet :D Siis oman naamani suhteen xD Mutta en jaksa välittää.

  VastaaPoista