Sivut

maanantai 17. marraskuuta 2008

Tämä on M-juna Vantaankoskelle. Pysähdymme kaikilla asemilla. Matkalippuja voi ostaa vaunuista, jotka on merkitty lipunmyyntitunnuksin. Hyvää matkaa.

Harrastin pienimuotoista kotiseutumatkailua ;D Tällä kertaa tosiaan ompelin graffitin päivännäöllä ja ohikulkijoiden todistaessa puuhailujani, sillä se on aika rasittavaa mennä pimeällä ja hiljaseen aikaan ja sitten myöhemmin ottaan parempi kuva.

Olen ajatellut, että asemille on vähän huono laittaa, koska niistä todennäköisesti revitään ne aika nopsaan pois, kun siellä hengailee kaikenmaailman tyyppejä (en nyt lähde luetteleen esimerkkejä). Vantaankosken asema ei kuitenkaan ole sellainen notkumis-asema, joten ajattelin että se siinä ehkä pysyy. Lisäksi voin tiirailla sen olemassaoloa, kun menen bussilla ohitse.Tällä ei ole oikein mitään "juttua", kunhan vaan on raidallinen pötkylä.

6 kommenttia:

 1. nuo on niin hauskoja! pitäisköhän sitä itekin joskus tehä, kun ei muut tee tänne (haluaisin nimittäin nähdä nuita jossain :D)

  VastaaPoista
 2. Tee ihmees :) Kyllä ne sinnekin vielä leviää, nyt on jo Pohjois-Suomeen levinny ku Kalevas oli kuulemma juttua :]

  VastaaPoista
 3. Ihan kiva tuo sinipunainen pötkylä. Juna-asemat on hyviä paikkoja, kun niiden liepeillä poukkoilee paljon porukkaa.

  VastaaPoista
 4. Toisaalta ne on just sen takia huonoja paikkoja, kun paljon väkeä tarkoittaa sitä, että joku alkaa repiin sitä. Tai sit oon vaan pessimistinen :D

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi miten upea blogi! Pääsi muuten suokkarehin niin että vilahti :D Jösses noi ilmeet, mulle opiskeltavaa.. Ihana oot!

  VastaaPoista
 6. Hih, kiitos :) Upea blogi sinullakin! Ainakin yhtä nopeesti päätyi minun suosikkeiheni kuin tämä minun blogi sinun ;)

  VastaaPoista