Sivut

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Palloja

Jos luulitte, että teen nykyään vaan neulegraffiteja, olitte väärässä. Kyllä tuo saumurikin on aika ahkeraan surruutellut. Tässä esimerkki, jonka aloitin eilen. Pallokankaasta jäi hupparin jälkeen legendaarinen "tästä saa vielä topin" -kokoinen pala ja ei sit muuta, kuin leikkaamaan! Tässä vaiheessa mieheni kysyi, onko mun aina pakko levittäytyä keskelle kulkuväylää :DTän piti olla tosi nopea ja helppo juttu! Muutama hassu sauma ja resorit. Jostain syystä olin kuitenkin vähän hukassa pyöreän kauluksen kanssa, että miten se resorijuttu menikään. Jokin juttu siinä varmasti oli!

Ensimmäinen oljenkorsi: Kokeilemalla todettu.

Joo, ei todellakaan näin!


Alkoi kiukuttaan ihan järkyttävästi, koska vihaan yli kaiken purkamista!


Ja kun vielä tajusin, että ratkojani on edelleen hukassa edellisen ompelupiirin jälkeen ja joutuisin käyttään saksia, meinasin alkaa itkeen ja heittää koko viritelmän kaapin pohjalle.


Onneksi tässä välissä ystäväni soitti ja pyysi baariin. Lähdin ja oli oikein kivaa :)

Tänään palasin resoriongelman pariin. Ja käytin toisen oljenkorren nimeltään Google. En löytänyt etsimääni, ärsytti!


Lopulta käytin kolmannen oljenkorren, joka olisi pitänyt ehdottomasti käyttää ensimmäisenä, sillä tämä on todellakin kaikista luotettavin tiedonlähde!


Ja äitihän sen tiesi. Resori pitää olla kolmasosan verran lyhyempi kuin se, mihin se ommellaan.

Niimpä sitten aloitin raastavan purku-urakan,


leikkasin ylimääräiset pois,


ja ompelin resorin takaisin paikoilleen. Ja katsokaas, se onnistui! Eipä lerputa enää! Kiitos äiti, oot paras!
Muutkin reunat vetäsin resorin kanssa ja sitten se oli valmis! Vähän se on kummallisen näköinen edestä, mutta kelpaa kyllä Bodypump-tunneille vallan mainiosti :) Kaula-aukosta tein kireähkön jottei tissit näy punnerrettaessa ;D


10 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Ja legendaarinen idea xD Painijanselkäinen toppi tiukahkolla kaula-aukolla ja tarpeeksi pitkällä helmalla on munkin hakulistalla ollut. Ehkä pitäis kans harkita tehä ite.

  VastaaPoista
 2. Siitä jäi vielä sen verran, että saisi hiusdonitsin ;DDD

  Oli kyllä helppo ja nopea tehdä sen jälkeen, kun tajusi leikata resorit oikean mittaiseksi :D Tuossa kyllä tosiaan yhdistyy kaikki oleellisimmat jutut, mitä tuossa luettelitkin :)

  VastaaPoista
 3. Olsin varmaa leikannu sen resorin pois purkamisen sijasta, eihän se kaula-aukko olis liikaa isontunu :D

  -J

  VastaaPoista
 4. No periaattees ois kyl voinu leikata! Ja sit ei oisi ollut sitä lankapupenoa joka paikassa. Hemmetti! No, tehty mikä tehty!

  VastaaPoista
 5. Mä voin ryhtyy sulle purkajaks, jostain kumman syystä pidän siitä hommasta. Joo-o, taidan olla pikkusen masokisti... =) Mä käytän ratkojan sijasta kun se on paikassa tuntematon isoa parsinneulaa tai nuppineulaa.

  VastaaPoista
 6. Pauni: No hui, miten kukaan voi tykätä purkamisesta :D Ärsyttävintä siinä on se langanpätkien nyppiminen xO

  VastaaPoista
 7. Hihi, kiva postaus - niin todellinen ;) Ja opiksi taas sun lisäksesi meille muillekin! Näin sitä opitaan niks ja naks - niksit ja konstit yks ja kaks...

  VastaaPoista