Sivut

torstai 27. marraskuuta 2008

VALMIS!!!

JA TYKKÄÄN! :) Vaikka ei isoreikäistä lörppöä tullutkaan, mutta päätin jo jossain vaiheessa, että tiukka on kivempi ja tein tosiaan lyhythihaisen, koska en ole mikään vilukissa. Ja mies suostui kerrankin ottaan useamman otoksen. Tosin kaksoisleukakuviahan nää, mutta aina ei voi voittaa :D Enkä jaksanut kuvaa varten laittaa sukkahousuja tai meikata tai mitään, koska mä nyt oon vähän tämmönen "mitä väliä" -tyyppi.

Mutta onnitelkaa ihmeessä itseänne, ei enää hihatin-merkintöjä!

12 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää !!! tahtoo samanlaisen..

  VastaaPoista
 2. Ihana :) Mikä ihana mekkoki sulla on :O

  VastaaPoista
 3. anna: kiitos :) Toi on kyllä ihan jees vaikkakin tosiaan ihan erilainen, kuin mitä siitä piti tulla xD

  Pötkylöitä: Kiits :) Ei ole mekko, erillinen toppi ja hame. Röyhelöhame Lindexiltä, toppi Seppälästä :D Toi kyllä kaipaisi vähän sitä hääkorsettia alle tai sit pitää laihtua pari kiloa :P

  VastaaPoista
 4. Tahtoo, juu, mullekin tuollainen!

  VastaaPoista
 5. Mä tahdoin kanssa tommosen! Missä se ohje oli?

  VastaaPoista
 6. Ohje olisi tervetullut myös tänne :). Seurasin jo noita aiempia hihatin -bloggauksia, mutta nyt kun näin tuon valmiina, niin innostuin tosissaan!

  VastaaPoista
 7. Hieno!! Voi kumpa itelläki ois aikaa tehä tommosia!! Alotin tekeen isille villasukkia joululahjaks, mut emmä oo ehtiny ku pari senttiä tekeen ekaa sukkaa xD. Ehkä ne joskus valmistuu.. tai sit ei :).

  Ja tuo toppikin on nätti!!

  VastaaPoista
 8. hieno! ei vissiin ollu vaikee tehdä? oliko se ohjeki paksulle langalle (en jaksa nyt kattoo, laitoitko linkkiä ohjeeseen aiemmin x) )? määhän voisin tehä kans tollasen, kun ei vaikuttanu hankalalta :) sais kerranki tehtyä oikean vaatteen. heh.

  VastaaPoista
 9. Waude, tosi upea tuli hihattimesta:) Ja mikä ihana asu, todella tyylikäs :)

  VastaaPoista
 10. Khr: :)

  Sea ja Riikka: Ohje oli Suuri Käsityö lehden lokakuun 2007 numerossa. Mutta en suosittele sitä kellekään, koska sillä en minä ainakaan saanut sen näköistät aikaan, kun oisi pitänyt ja laskuvirheitäkin oli! :P Mutta tommonen suora kappale tuo on, jossa resorit päissä ja sitten ommeltu kiinni hihoiksi molemmista päistä. Itse tein lyhythihaisemman, kuin ohjeessa.

  Merita: Kyllähän tuo tosiaan aikaa syö, vaikka Mambolla ja 8 mm puikoilla tosi nopeesti tuleekin valmista.

  Norppa: Joo, ei ollut vaikea koska mäkin sain sen tehtyä xD Ja ohje oli Mambolle. En ole linkittänyt, kun katoin sen lehdestä. Mäkään en ole ennen tehnyt mitään ns. oikeeta vaatetta, jos sukkia, lapasia ja pipoja ja tollasia ei lasketa.

  Salka: Kiitti :) Vähän pikkujoulutunnelmissa tuo asu x)

  VastaaPoista
 11. Hee, onnea hihattimesta. Hienohan siitä tuli! Tuollainen olisi kyllä kiva olla olemassa kun kuumaverisenä en välttämättä "koko" neuleessa jaksa olla kun kovimmilla pakkasilla(joita tuskin on tänäkään talvena), mutta trikoopaidassakin saattaa palella..hm.

  Tosin täällä edelleen tuskailen että purkisinko aloittamaani kaulaliinaa vai en. Olen kyllä aloittanut taas uuden projektin eli kolmiohuivin jota pitäisi vielä jaksaa erityiselle huolella nykertää kun on lahjaksi menossa.

  Mutta kiitos kun valat uskoa siihen että jokin voi valmistua, vaikka sitten jonkinmoisella purkamisella =)

  Sini

  VastaaPoista
 12. Sini: kiitos :) Ja tuo on just hyvä, koska mäkään en pysty missään neulepaidassa oleen kun tulee niin kuuma (ellei ole tosi kylmä oikeasti). Tsemppiä projekteihisi! Kyllä ne valmistuu!

  VastaaPoista