Sivut

lauantai 8. marraskuuta 2008

Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan -lapaset

Eli kun oon tehnyt keltaisesta Mambosta myssyä ja pipoa, niin tietysti tarvitsen mätsäävät lapaset. Nyt vasta sain aikaiseksi, vaikka nuo onkin todella nopeat tehdä. Ohje Yhtesihyvän sivuilta. Tykkään tosi paljon :) :) :)

Samat lapaset siis sopii molempiin persooniini (hassumpi Norsis ja fiksumpi Norsis). Ja nyt mut sitten tunnistaa kadulta jo kolmen kilometrin päästä, mutta ei se mitään.
3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Jaa, pitäisiköhän sitä mennä unten maille, niin saan vielä huomenna patongit aikaiseksi väännettyä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat :) Ja pirtsakat tuli lapasista ja myssystä! Ja mieti, nyt on sitten kaksikin myssyä joihin noi lapaset mätsää!

  Eilen poikaystävä vihdoin ilmoitti nähneensä sen neulegraffitin... Oli kuulemma yrittänyt etsiä jotain isoa kangasta. Hmmm. Pitäisköhän mennä jonnekin kommunikointikurssille kun ei tiedä oliko mun selostuksessa ja havainnoillistamisessa vikaa vai toisen korvissa.

  VastaaPoista
 3. Salka: Tänks :)

  Herttainen: Jep, ei tarvi joka aamu etsiä päähineeseen sopivia lapasia :D Kommunikointiongelmat on ihan tuttuja tässäkin taloudessa xD Jopa niin yleisiä, että päätyivät sketseiksi meidän häihin! Mutta hienoa kuitenkin, että oli bongannut :]

  VastaaPoista