Sivut

keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Tarpeettoman monta kuvaa yhdestä hatusta ja kauden ensimmäinen kesäretki

Heipä hei!

Kävimme sunnuntaina kesäretkellä Raaseporin linnassa ja nopeat pyrähdykset myös Fiskarsissa ja Mustion linnan pihassa.

Kesäretkifiiliksestä hullaantuneena virkkasin hatun.


Se on melko samanlainen, kuin neljä vuotta sitten (mihin tämä aika menee, ai kamala) virkkaamani, mutta pienempi, koska materiaalia oli sen verran vähän, että tuohon meni metrilleen kaikki. Se on jotain mitälie ontelokudetta, mitä jäänyt jämäksi yhdestä mattoprojektista.


Malli on kutakuinkin Molla Millsin Virkkuri 3 -kirjan knalli, mutta tämän ollessa aivan eri "langasta" ja aivan eri koukkukoolla, aikalailla itse säädettyhän se on.


Takaraivomallia, mutta ihan riittävä kuitenkin suojaan päätä auringonpistokselta ja karrelle palaneelta päänahalta.


Raaseporin linnanrauniot olivat aivan yhtä ihanat kuin aina ennenkin. Syötiin ensin nurmikolla runsas piknik ilman ensimmäistäkään lokkia ja valkoposkihanhea ja sitten kierreltiin linnassa pitkään ja hartaasti. Museokortissa oli vielä koronan jälkeen onneksi sen verran aikaa jäljellä, että kävi tähän. Jos maailma tästä aukenee, pitää kyllä ladata siihen lisää aikaa, niin ikävä on tällaisia kohteita.


Aivan tajuttoman onnellinen olo, saattaa välittyä myös kuvista.

Lapset tykkäsivät linnasta, Fiskarsista eivät ja sen saattoi kuulla koko kylä. Mutta ei se mitään, ei ollut tarkoituskaan sisätiloihin kummemmin änkeä, leikkipuisto ja kävely olivat ihan riittävästi minullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti