Sivut

perjantai 7. toukokuuta 2021

Sateenkaaripaita

Tein tyttärelle kaikista hattaranvärisistä jämälangoista paidan, josta piti tulla hillityn hempeä pienellä sateenkaariyksityiskohdalla, mutta laukallehan se lähti ja pahasti. Eli tuli hyvin sateenkaarinen ja pilvenreunainen, aikamoinen sekamelska, mutta silti tosi suloinen.


Sovelsin paitaan Veera Jussilan Neulekekkerit-kirjan mallia Rae ja lisäsin siihen sitten kaikki kuviot ja jutut matkan varrella. Tein koon 122/128 mukaan.


Pienemmät sateenkaarikuviot taas tulivat Sukat hukassa -blogin sateenkaarisukista ja siinä onkin loistava idea saada hienosti käyttöön kaikki ns. värioksennuslangat.


Tässä on ohuempia lankoja kaksinkertaisena ja paksumpia ihan vaan yksinkertaisena. Ja tosiaan jämiä kaikki, joista ison osan sain käytettyä tähän kokonaan.


Kasvunvaraa tuli aika reippaastikin, mutta se ei haittaa yhtään mitään. Liian iso se ei kuitenkaan ole ja meneepähän sitten vielä monta vuotta, mikäli teema vielä iskee.


Olipa mukava pitkästä aikaa ihan asiakseen ottaa kuvia lapsesta, vaikkakin sitten villapaidan sometuksen varjolla, mutta on nyt myös kymmenittäin muuten vaan ihan todella ihania ja iloisia kuvia lapsesta muistoksi itselleen ja minulle.


Hillityn hempeä paita voidaan neuloa sitten erikseen.

2 kommenttia: