Sivut

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Löytöretki - talvi

Muistanette löytöretket loppukesältä ja alkusyksyltä? Talvi ei ole kovin inspiroivaa aikaa tällaiseen mutta muutettiin omia sääntöjämme sen verran että ei kerätty niitä juttuja vaan otettiin vain kuva. Tällöin voitiin ottaa mukaan asioita joita meidän pihapiirissä talvisin on: koiran scheissea, koiran kusta ja citykanien jälkiä, ilman että niitä tarvisi pidellä.

Toi yksi on olevinaan jalanjälki, niin ja jääpuikko on tuo outo kolmioasia. Olen erityisen ylpeä tuosta piirtämästäni paskapökäleestä.


Jääpuikko löytyi rännistä.
Seuraavaan läpyskään voidaankin ehkä jo piirtää sinivuokkoja. Kevät tulee!!!

14 kommenttia:

 1. Luin että "kalapuikko löytyi rännistä". Hetken sain miettiä, että miten ihmeessä se siellä voi olla :D

  LAPSEKKAANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Asutaan kyllä kaupungissa mutta ei täällä sentään kalapuikot elä luonnossa :D

   Poista
 2. Nämä löytöretket on niin ihana idea! Oon heti menossa mun vauvan kanssa, kunhan se oppii tuosta kävelemään :D (On pari viikkoa vanhempi kuin sinun vauvasi). Voin niin kuvitella, miten innoissaan lapsi on tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ikinä unohda miten pähkinöinä jäbä oli tästä ekalla kerralla! Lspset on ihania kun ne jaksaa innostua kaikesta :)

   Poista
 3. Repeäminen tuolle koirankakalle :D :D Mä niin muistan ne kakkojen liputuksetkin, aloin tässä nyt yksikseni hihittämään kun sitä tempausta muistelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli loistava tempaus ja melkein pitäisi joskus tehdä uusiksi!

   Poista
 4. Mä oon ihan kateellinen miten sä kehittelet tälläsiä kivoja juttuja, tosi pienellä saa lapset ihan fiiliksiin :) pitäs itsekin vähä petrata tolla saralla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vähän yrittää kompensoida sitä että
   meillä lapsi katsoo ihan hitosti liikaa telkkaria. Nyt siis kun on tää äitiysloma ja vauva ja kaikki. Mutta joo, tosi pienellä vaivalla saa ne ihan fiiliksiin!

   Poista
 5. Kiva tuommonen löytöretki! :) Joskus olen töissä lasten kanssa tehnyt vastaavia. :)

  VastaaPoista
 6. Katsoin aarrekarttaanne ja näin siinä raastinraudan. Tekstin luettuani ymmärsin, että pihallanne ei ole esim. leikkimökkiä tykötarpeineen. Mikäpä on näillä säillä ulkoillessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no tekstissä selvensin että on olevinaan jalanjälki. Pääasiahan se on että käyttäjä itse ymmärtää :D Ja on täällä leikkimökkejä, tosin just raastinrautaa ei taida olla.

   Poista
 7. Voi pyhä sylvi noita pissakakkajuttuja xD

  VastaaPoista