Sivut

lauantai 30. elokuuta 2014

Mainio AW14

Olen kieltämättä lipsunut tässä blogissa kässäaiheista aika paljon lapsi/perhejuttuihin mutta niin pitkälle en sentään ole mennyt että esittelisin uusia lastenvaatemallistoja. Nyt teen poikkeuksen. Ja arvatkaapa miksi? Koska lastani pyydettiin malliksi tätä Mainion uutta syysmallistoa varten ja olen niin älyttömän ylpeä äiti ja nämä vaatteet ovat aivan mielettömän hienoja. Mallisto julkaistaan vasta 5.9. (en malta odottaa lisäkuvia!!!) mutta sain nähtäväkseni jo osan.


Juu, se keskimmäinen on mun!Kyllähän tämä siinäkin mielessä vähän liippaa kässäblogiin että kuoseissa on silmukoita ja esim ristipistohämähäkki. Tässä mallistossa onkin otettu vaikutteita räsymatoista, ristipistoista ja kotikuteisista neuleista.Nyt kun kaikilla kuitenkin käy mielessä että miksei aikuisille ole niin nyt on niitäkin, tunikoina kuudessa eri kuosissa ja ribbilegginssit. 


Syyskuun viidettä päivää odotellessa siis!

2 kommenttia:

 1. No mutta totta kai näin ihanat kuvat täytyy jakaa! <3
  Tämä blogi saa poikkeuksetta hymyn huulille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy!!! Ja palaan asiaan varmasti vielä sitten kun kuvia on lisää ja on mulla kuvauksistakin kuvattua matskua. Ja aivan ihana on tuo mallisto, kyllä se hehkutusta on ansainnutkin vaikka oma lapsi ei mallina olisi ollutkaan :D

   Kiva kuulla! :)

   Poista