Sivut

lauantai 2. elokuuta 2014

Täydellinen junakangas

Sain lukijalta taannoin sähköpostia jossa vinkattiin Eurokankaaseen tulleesta japanilaisesta junakankaasta että tykättäisiin varmasti. En hirmuista kiirettä pitänyt kangaskauppaan lähdön kanssa koska ennakkoluuloni oli että se on varmasti semmonen sirkusjunatyyppinen mikä ei niin ole meidän mieleen toisin kuin oikeiden junien näköiset asiat. Ja varmaan on huonon värinenkin ja sekava pienipränttinen kuosi kuten japanilaisissa kuoseissa yleensäkin.

No, kun viimein raahasin itseni paikan päälle, olin mennä sekaisin onnesta sillä kangas oli ihan törkeen hieno, aidon näköiset junat ja värimaailmakin just eikä melkein jäbän huoneeseen. Etukäteen olin ajatellut ostavani puolisen metriä että teen tyyliin hernepusseja mutta niinhän siinä kävi että marssin ulos neljän metrin palan, sekä siihen mätsäävän yksivärisen kanssa.


Sanotaanko nyt vaikka näin että itse tekemällä ei kyllä säästä yhtään (junakangas oli 12,90 e / m ja ostin siis aika paljon...) Mutta minkäs teet kun on niin hieno kangas (että viitsii jopa yrittää saada jostain sen myyjän sitä leikkaamaan, itse asiassa sekin sujui tänään hermoja menemättä). Pussilakana ja tyynyliina nyt ainakin ensi hätään suunnitteilla!



Kangas oli pystyraitainen mutta haluan vaakaraitaisen siitä pussilakanasta. Joudun siis tekeen sauman keskelle mutta eiköhän se onnistu ihan hyvin.



Ps. Eurokankaaseen oli tullut myös pilkullisia ja muita kuviollisia vinonauhoja. Ostin ehkä niitäkin...

11 kommenttia:

  1. Vau! Vaikken edes junista ole kiinnostunut, niin hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
  2. No niinhän tuo näyttää olevan, täydellinen! Itse tekemällä ei juurikaan säästöä ole tullut kun kaikkia ihania kankaita ja lankoja tupsahtelee silmiin...no,kierrätysmatskulla kylläkin säästän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mäkin aika paljon käytän kierrätysmatskujakin niin joskus voi törsäilläkin itse tehtyä varten.

      Poista
  3. No onpa mielenkiintoinen kangas. Teidän junafani taitaa olla kovasti innoissaan! :)

    VastaaPoista
  4. Junajuttuja löytyy aika vähän (ainakin verrattuna autojuttuihin), joten tää taitaa lähteä heti kangasostoksille jotta voi omalla junapojalle ommella jotain kivaa! Kiitti vinkistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Ja vaikka meidän poika tykkää tosi paljon myös autoista niin silti on kiva kun löytyy nimenomaan junajuttuja :)

      Poista
  5. Mun piti myös vinkata sulle tästä, mutta se jäi. Hyvä, että joku muukin ajatteli sinua kankaan nähtyään :)

    VastaaPoista