Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Hupsistarallaa Tampereen kädentaitomessuilla

Heippa ja terveisiä messuilta! On niin paljon sanottavaa mutta aloitetaan oman napanöyhdän kaivelusta eli mä mä mä!!!

Vantaa-lapaset bongattu.



Pilvipeitteet bongattu. Ja oli tosi hankala saada niistä minkäänlaista kuvaa koska kuhisi ihmisiä koko ajan hipelöimässä! 


Ohjeetkin oli jaettu loppuun! Toivottavasti saivat uusia kopioita pian! (Ja Suomen langan sivuiltahan sen löytää myös)


Muutenkin oli ilouutisia Suomen langalla kertoa: ihmisiä oli käynyt katselemassa ja tekemässä ostoksia ihan hitosti enemmän kuin ennen ja sen lisäksi oli ollut selkeästi havaittavissa että asiakkaiden keski-ikä oli laskenut merkittävästi. 


Osasyy on varmasti nämä tuoreet blogiyhteistyökuviot. Kyllä ei sanat riitä miten lämmittää mieltä. Oli kuulemma ihmisiä käynyt pilvipeitteitä katsomassa ja kertomassa että näkivät ne blogissani aiemmin :) Kyllä kannatti valvoa öitä sormet krampissa virkaten, niin hyvä mieli nyt tästä!


Olin myös haastateltavana Face to face blogikahvilassa. Jännä kokemus sekin.


Paljon oli etukäteen lietsottu paniikkia miten lauantai on hirveä messupäivä koska on niin kamalan ruuhkaisaa. En tiedä että oliko tänä vuonna ihmiset sitten vältelleet lauantaita sen vuoksi vai onko tamperelaisilla vain outo käsitys tungoksesta mutta mun mielestä ei ollut mitenkään liian täynnä se mesta. Ehkä olin vain varautunut pahimpaan ja siten sitten yllättynyt positiivisesti. 

11 kommenttia:

 1. Oli varmasti käsittämättömän UPEAA nähdä omat työnsä messuilla!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Ja pilvipeitteiden osalta etenkin kuulla se miten paljon kiinnostusta ovat herättäneet :)

   Poista
 2. Herranjestas sä oot nopea! Mä vasta selaan kuvia läpi...Mut silleen tiivistetysti, hyvä sä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon nopee! :D Jos en heti saa jotain hehkutuksia päivitettyä niin fiilikset ehtii laimeta!

   Poista
 3. Uusi lisäys messuhallivalikoimaan varmaan auttoi ruuhkaisuuteen kun ihmiset oli laajemmalti :) Itsekin olin eilen käymässä, ja musta turhan ruuhkaista oli vaan joskus siinä puolenpäivän maissa, sen jälkeen varmaan osa ensimmäisistä messukävijöistä lähti jo menemään ja väljeni taas. Ja se puolenpäivän ruuhkakin oli ihan inhimillinen kuitenkin.
  Mä kyllä kokonaan missasin Suomen langan kojun, höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo, tietenkin! Olin ensimmäistä kertaa tuolla niin en tosiaan tajunnut että pinta-alaa oli nyt hurjasti enemmän kuin ennen! Se selittääkin paljon, moneen kertaan ääneen ihmettelin että mikä ruuhka tää muka on, ootteko käyneet koskaan perjantaisin Kannelmäen Prismassa, häh xDDD

   Poista
 4. Joo, uus halli helpotti kyllä ruuhkaa huomattavasti. Mä kävin bongaamassa sun lapaset ja pilvipeitteen, mut lähdettiin aika pian sen jälkeen kun iski messuähky eikä enää vaan jaksanut ihmetellä kaikkea mitä siellä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva kuulla että pilvipeite bongattu :) Ähkyn siellä kyllä helposti sai!

   Poista
 5. Kiitti raportista! Jospa sitä minäkin joskus tuonne Tampesteriin messuilemaan lähtisin. :)

  VastaaPoista
 6. Mä olen susta niin ylpeä! Tuo pilvipeite on vaan niin upea, siistähän varmaan saisi soveltamlla vaikka sängynpeitteen isompaankin sänkyyn..:)

  VastaaPoista