Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Suoraan leikkaamisen vaikeudesta

Ostin viikko sitten itselleni ei kun siis tietenkin jäbälle, Marimekon Raitilla -puupalikat.


Koska olen kuitenkin mukamas nuuka (vaikka ostinkin 50 euron puupalikat), niin tietenkin hyödynsin pakkausmateriaalin seinää koristamaan.


Vaikka kuinka olisinkin alan harrastaja, en vaan yksinkertaisesti osaa leikata suoraan (joo joo, tiedän että on olemassa paperileikkureita mutta sitten en voisi valittaa tästäkään asiasta). Tästä siis tuli aika vinkura mutta voihan tilanteen pelastaa laittamalla se kehyksiin, jos se lunastaa paikkansa seinältä pidemmäksikin aikaa.18 kommenttia:

  1. Eikä, olen myös joutunut toteatamaan tuon kuvakoon, että päistä lähtee kyllä pienet palat jos kehyksiin meinaa :/ Mutta kivat tuli! Marimekon palikat ja ne laatikot olisi molemmat niin ihanat, ehkä ainakin toiset voisin meille jossain vaiheessa kotiuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärsyttää jostain syystä ihan sikana toi että se juliste ei ole sen kokoinen minä se myydään, aaargh! Noi palikat on kyl ihanat, oishan ne laatikotkin, aah, mut ei pystyny molempia, maksaa niin :/

      Poista
  2. On jo pitänyt monta kertaa kommentoida, että tuo naulakko on aivan ihana!!! Mistä niitä saa?? Lastenhuoneen sisustus tässä mielessä, meilläkin poika pääsee nimittäin keltaiseen huoneeseen (seinät ovat jo valmiiksi sen väriset enkä varmasti maalaa päälle kun ovat niin piristävät).

    Ja juu, suoraan leikkaus. Äh. Osaako sitä kukaan? Juuri eilen askartelin onnittelukorttia tänään oleviin häihin kahdeksan aikaan illalla (aina on hyvä aloittaa ajoissa) ja voit uskoa kuinka monta ärräpäätä pääsi, kun eivät kappaleet menneet suoraan. Mutta näkyypähän ainakin että on itse tehty! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naulakot on viime syksyn H&M home for kuds -mallistoa, ostin silloin jo jemmaan tulevaa lastenhuonetta varten :)

      Poista
  3. Entäs viivoitin ja lyijykynä -yhdistelmä? Tosin, jos on kova lyijäri ja vetää voimalla viivan, saa toisenkin valituksen aiheen :)
    Leena N.

    VastaaPoista
  4. Ihana Jaffa-pussi! :) (..ja on nuo palikatkin kyllä aika ihanat ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaffa-kassi oli paljon pienempi kuin oletin mutta jäbän kamoille sit just hyvä :)

      Poista
  5. Työkaveri ihmetteli joskus, kun mä leikkasin paperista isoja kirjaimia ihan vapaalla kädellä. Ei kuulemma onnistuisi häneltä, kun hän ei osaa leikata suoraan. Minä hämmästyin, että en kuule minäkään, mutta mä vaan leikkaan. Kuka huomaa, että A-kirjaimen sivu on vähän vino, kun ne kaikki muutkin kirjaimet on kuitenkin enemmän tai vähemmän vinksallaan? Pitkät suorat, kuten julisteen reunat onkin sit ihan eri juttu. Niiden kanssa menetänkin aina hermoni.

    VastaaPoista
  6. Joo no kirjaimia voi kyllä leikata, niis ei niin haittaa :)

    VastaaPoista
  7. Voi olen ihastellut noita palikoita pitkään mutta hinta vaan on ylitsepääsemätön.
    Nyt olenkin yrittänyt etsiä kestäviä myrkyttömiä maaleja jos toteuttaisi ihan ite, omalla visiolla (ja halvemmalla!)
    Eli jos jollain on maalivinkkejä niin huudelkaa tänne päin!

    VastaaPoista
  8. Oon aina aatellu, et en osaa leikata suoraan, kun en käyny eskaria loppuun:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ollut ollenkaan eskarissa joten se selittänee paljon :D

      Poista
  9. Mulle sanoi kirjansidontakurssilla opettaja, että ikinä ei saa leikata saksilla mitään sellaista, minkä pitäisi mennä millilleen suoraan. Että se ei vaan ole mahdollista. Olen kiltisti uskonut, ja leikkaan aina kaikki tärkeät jutut paperiveitsen ja metalliviivottimen kanssa.

    Eli et ole pulminesi yksin! :)

    VastaaPoista
  10. En ilmeisesti ookkaan ainoo jolla on tää ongelma :D Miehen kanssa ollaan saatu myös monet naurut aiheesta ripusta taulu suoraan. Ei vaan onnistu meikäläiseltä, vaikka miten yrittäisin.
    Myös auton parkkeeraus suoraan on vaikeaa :D

    VastaaPoista