Sivut

maanantai 12. elokuuta 2013

PaaPii Design

Jokin aikaa sitten haettiin bloggaajia PaaPii-tiimiin, pistin hakemuksen vetään ja tadaa, pääsin mukaan! :) Kuten tiedätte, olen hyvin valikoivasti osallistunut mihinkään blogiyhteistyöjuttuihin mutta tähän tosiaan halusin. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. PaaPiin tuotteista pidän kovasti, Kilikatti-helistin ja Kukkapuput-kankaasta ommeltu pussilakana meillä jo valmiina olikin.


Olinkin jo harkitsemassa uutta kangastilausta tässä mutta en uskaltanut tilata etten vaikuta mielistelijältä kun just olin hakenut mukaan tiimiin, nyt ehkä jo voisikin!

Joku on jo saattanut huomatakin että blogini sivupalkkiin on ilmestynyt kuvalinkki PaaPiin verkkokauppaan. Tiedoksi kaikille skeptisille lukijoille että voitte ihan rauhassa siitä klikkailla ja tehdä ostoksia, minä en hyödy teidän touhuiluista mitenkään ;)

Mutta siis jee, olen todella innoissani!!! :)

***


16 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon.. Jee Jee. =) Ihanat kankaat!! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva! Toivottavasti siihen tiimiin tulee yhtä inspiroivia blogeja muitakin kun tää sun :)

  SItten ihan tähän "skeptiset lukijat" osastoon, et skeptiset lukijat voisivat painut hevonkuuseen, sillä ihanku se olisi väärin saada palkkiota myynnistä, jos ohjaa porukkaa kauppaan. Tää naisten asenne on niin outo, ettei toinen saisi hyötyä mistään mistä ehkä toinenkaan ei hyödy. Toivon siis että saat kassikaupalla kankaita ja muuta kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä ihania blogeja mukana :) :)

   Ja hehe, itehän lukeudun näihin skeptisiin lukijoihin myös ;D Ei se tietenkään missään nimessä väärin ole jos siitä saa palkkiota mutta ajattelin nyt tehdä selväksi kuitenkin ettei asiaa tarvi vatvoa että voiko tosta nyt klikata vai ei ilman että toi ärsyttävä Norsis (:D) hyötyy siitä. Hyötyni ei ole riippuvainen siitä että klikkaako sitä kukaan vai ei.

   Poista
  2. Onnea! Upea juttu! Ja toivon minäkin että saat kassikaupalla kaikkea kivaa! Hienoa myös että PaaPiin sivuille on täällä linkki kun täällä tulee vierailtua aikalailla päivittäin :)

   Poista
  3. Ja hienompaa vielä kuin se että mahdollisesti saa kankaita jne on se että tässä olisi tarkoituksena olla muutakin yhteistyötä kuin perinteistä blogimarkkinointia. Eli inspiration-tiimi voisi oikeasti olla mukana keksimässäkin jotain :)

   Poista
  4. Loistavaa! Paitsi että sun kekseliäisyydellä ja värien käytöllä saisi kyllä pystyyn myös ihan itsenäisenkin tuotemerkin :)

   Poista
  5. Mutta mulla ei ole yrittäjäluonnetta, käyn mieluummin päivätöissä ja puuhastelen sit vaan huvikseni :D

   Poista
  6. Vastaus Elsan kommenttiin: Mun mielestä ei oo väärin saada palkkiota myynnistä eikä korvausta työstä minkä tekee blogin kautta. Mutta en kyllä tajua miksi aina syytetään kateudesta tai siitä ettei tahdo jonkun muun hyötyvän, jos suhtautuu kriittisesti blogimainontaan. Mun mielestä yhteistyökuviot on ihan ok, ja jokainen on vapaa osallistumaan sellaisiin jos tahtoo. Minä toivon silti, että yhteistyöt on selkeästi merkitty ja samalla selitetty, millaisesta yhteistyöstä on kyse ja kuka siitä hyötyy ja miten. Miksikö? Siksi, että blogit ovat hyvin henkilökohtainen media, jossa puhutaan omista kokemuksista, ja minä uskon että kyllä niistä kokemuksista kirjoittamiseen vaikuttaa se, onko se kahvikone omilla rahoilla ostettu vai ei. Ehkä tykkäät kahvikoneesta kummassakin tapauksessa ihan samalla tavalla, mutta kirjoittaisitko siitä kuitenkaan samanlaista ja samankokoista blogijuttua jos se ei olisi sponsoroitu? Kun yhteistyö on selkeästi avattu, kuten Terhi tässä teki, homma on mielestämi reilua kaikille, eikä ole tarpeen olla enää skeptinen. (Kahvikone-esimerkki on täysin hypoteettinen ja hatusta vedetty, jotenkin niitä yhteistyö-kahvikoneita tuntuu vaan nykyään olevan joka toisella bloggaajalla.)

   Ja sitten Terhille: Mun mielestä on tosi hienoa, että pääsit mukaan tähän juttuun, ja odotan innolla millaisia hedelmiä yhteistyö tuottaa! Oot ihan nappivalinta tähän projektiin. Ja kiitos kun otat myös meidät skeptisemmät lukijat huomioon ;)

   Poista
  7. Niinpä, tuo kateudesta syyttely on kyllä inhottavaa vaikka tietenkin niitä kateellisiakin on mutta itseäni ärsyttää lähinnä nimenomaan se ettei kaikesta huolimatta niitä yhteistyöjuttuja merkitä selvästi ja se johtaa siihen että lukija herkästi luulee kaikkea sellaistakin "blogin kautta saaduksi" mikä ei ole ja se lisää sitten ärsytystä siitä että "taas on jätetty merkkaamatta kunnolla". En oikein itsekään ymmärrä että miksi se niin ärsyttää se epätietoisuus koska siitä ei tosiaan ole kyse että olisi kateellinen. Itsekin saisin kyllä yhteistyökuvioita paljonkin jos lähtisin kaikkeen mukaan mihin on pyydetty ja jos itse aktiivisesti niitä etsisin mutta olen ottanut tämän linjan että vähäisissä määrin niitä on (toki enemmän kuin ihan alkuaikoina tietty mutta kuitenkin).

   Mua jänskättää ihan tosi paljon että millaisia juttuja tulee tämän PaaPii-jutun tiimoilta tehtyä, silleen positiivisesti jänskättää ja sit vähän jänskättää myös se että saan kankaita mutta en keksikään yhtään mitään mitä tekisin! :O

   Poista
 3. Mahtava juttu! Sun blogisi onkin just sopiva Paapiin "inspiroijaksi"! Ihana Paapii :)

  VastaaPoista
 4. Vaude,taidat sopiakkin PaaPii:n tiimiin,Onnea :) Jopas nauratti tuo ettet hyödy mitenkään jos klikkaa linkkiä :D mut niihän se on...kateus jyllää siellä täällä,tosi tylsää musta!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja syitä on monia muitakin, parasta on tehdä asiat selväksi kerrasta niin ei tarvi selän takana ja mammapalstoilla spekuloida :)

   Poista
 5. Noi on kyllä ihania, en yhtään ihmettele että hait mukaan! Ostin kans yhdelle vauvalle tuollasen helistimen, toivottavasti pääsen antamaankin sen pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi helistin on ihana mut ainakaan meidän jäbä ei sillä koskaan leikkinyt ;D Mutta ei se mitään, silmäkarkkia äidille :D

   Poista