Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Tähän ei tule vetoketjua vaan sauma

Jotkut ehkä tietävätkin rakkauteni ja kyllästymiseni Littlephant-vaatteita kohtaan. Nyt on niin että riemuitsen siitä että taas jäi näitä pieniksi jotta voi pukea jäbälle muitakin vaatteita (niin, uutta Littlephant-mallistoa, aargh) mutta en malttaisi kuitenkaan luopua koska ovat niin ihania. Ei ollut muuta ratkaisua kuin ottaa sakset käteen ja nyt on tuloillaan vanupoliisien riemuksi Littlephant-tyyny lastenhuoneeseen.

(Sori rakeiset pimeällä otetut kännykkäotokset)
Tuskailin ensin toteutuksen kanssa koska nelikulmaisia paloja ei olisi saanut ehjin kuvin toteutettua kainalosaumojen vuoksi. Onneksi pikkuveljeni sattui paikalle ja näki heti miten se kannattaa tehdä: hexagon it is!

Tähän upposi 6 bodya ja kahdet housut. Ja tästä tulee HIENO kunhan joskus saan valmiiksi!

- Posted using BlogPress from my iPhone

22 kommenttia:

 1. Mikä ihana teurastamo! Ja idea saada fiilistellä ihastuttavia kuoseja jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sen verran huonokuntoisia että jotenkin osan kohdalla ainakin tuntui järjettömältä säästääkään, niin puhki kuluneita, pesunukkaisia, painatukset rispaantuneita ja ikitahraisia. Tyynyssä kuitenkin ilahduttavat vielä ihan eri tavalla :)

   Poista
 2. Tästä tulee kiva. Kyllä pikkujäbä saa hienon tyynyn. Hyvä on myös tuo ongelman ratkaisu eli aina kannattaa kysyä sopivasti muidenkin mielipiteitä, jos itselle tulee ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itse jos ei keksi niin aina kannattaa kysyä muilta :)

   Poista
 3. Itse olen aikoinaan siirtänyt viehkoimmat kuvat seuraavaan vaatteeseen :) Tyyny on mainio ratkaisu: pitkäikäisempi kuin "seuraava" vaate. Hyvä Terhi!
  Leena N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pöllömpää tuo seuraavaan vaatteeseenkaan siirtäminen :)

   Poista
 4. Kuusikulmio on kivan näköinen ja sopii tähän työhön paremminkin kuin neliö. Hyvä esimerkki siitä, miten joskus jonkin pulman ilmaantuminen ja ratkaiseminen tuottaa paremman lopputuloksen kuin alkuperäinen ajatus olisi ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Kuusikulmio on kyllä muutenkin mukavaa vaihtelua :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Vieläkin vähän hihittelen tälle vanupoliisi-asialle :)

  VastaaPoista
 6. Hah!! Sauma!! Otsikko on ainakin selventävä :) Hieno tulee kyllä. Hyvä idea!! Mie tein marimekon raitatrikootilkuista beibelle pussilakanan, kivan tuntusia niistä tulee! ( tähän kai pitää selventää että en yleensäkkään tee pussilakanaa piikkisestä pellavasta, ettei vaan kukaan huolestu :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, mullakin on säkillinen niitä raitatrikootilkkuja, voisi harkita pussilakanaa! (No joo, tuskin koskaan saan aikaiseksi mutta kuitenkin.)

   Poista
 7. Onpa ihana! Mä en ikinä sais saumoja kohdilleen, neliötkin tuottaa vaikeuksia ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trikootilkkuja on ihan kamala ommella mutta toisaalta sitten taas niiden kanssa kohdistaminen on helpompaa vaikka muuten tuliskin kauheeta :D

   Poista
 8. Vautsivau! Mullakin ois laatikot pullollaan erilaisista syistä (mm. tunnearvo ja kulahdus) kierrättämättä jääneitä vaatteita, tämähän oiskin hyvä tapa saada kaikki muistot talteen. Toki riittäis varmaan vaikka päiväpeittoon asti materiaalia...

  (Sallitko vinkkauksen? ..arvonta..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jemmannut toistaiseksi kaikki jäbän vaatteet, ihan vaan muutaman olen myynyt eteenpäin. Ei mitään järkeä, mutta ehkä sitten parin vuoden päästä maltan jo luopuakin :D Matskua ainakin siis olisi, useat kun eivät tosiaan ole siinä kunnossa että viitsisi eteenpäin edes laittaa.

   Poista
 9. Mikä on vanupoliisi???

  Hieno silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanupoliisi = henkilö joka on niin huolissaan bloggaajan lapsen mahdollisesta tukehtumisvaarasta (mikäli saa vanua käsiinsä) että kokee tarpeelliseksi valistaa bloggaajaa jättämällä asiasta kommentti.

   Poista