Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

"Kyseessä oli päässälasku eikä siihen yleensä käytetä häntää"

Sitä minä vaan että onneksi mulla on tapana ostaa lehdet irtonumeroina. Säästin reilusti.Se kyllä vähän harmittaa että sitä helkkarin Satunnaisia sankareita -takin ohjetta ei ollutkaan tässä numerossa vaikka niin viime vuonna luvattiin. Mutta onpahan ainakin enemmän aikaa sitten tehdä niitä, valmiina kun eivät minulla ainakaan vielä kaikki ne tilkut ole.

37 kommenttia:

 1. No niinpä...oon ollu Imagen kestotilaaja ja mites siitä palkitaan? No esim. siten, että itsehän maksan viidestä numerosta 39 euroa, kun katkaisemalla kestotilauksen ja tilaamalla lehden uudestaan saisin 4 lehteä 18 eurolla. Melko reilua! Sit vielä vittuilivat päälle, kun tiedustelin asiasta (maksettuani juuri sen 39 euroa). Jos ei olis niin hyvä lehti, olisin peruuttanut tilauksen välittömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan törkeetä kans! Vituttaa kaikki kestotilaukset kun siinä sitä sitten kusetetaan maksaan täyttä hintaa vuosikaudet kun kaikki muut saa uuden tilaajan alennuksella. Luulisi että pitkäaikaisuudesta palkittaisiin mut paskat, pitää jaksaa kikkailla ja lopettaa ja alottaa ja lopettaa ja alottaa ja kääriä tilaajalahjat joka kerralta ja saada puoli-ilmaisia lehtiä.

   Just joku esim Deko-lehtikin on aina alehinnalla kaupan hyllyllä. En kyllä tiedä mitä tilaaminen maksaisi mutta eipä kyllä kiinnostakaan kun irtonumerot on kätevämpiä eikä tarvi säätää mitään.

   Poista
  2. En mäkään koskaan tilaa mitään kestonakun se on niin kallista. Otan aina sen puoli vuotta + kaupanpäälliset ja perun valmiiksi tilauksen kun eka lehti tulee. Sit ei unohda perua myöhemmin ja maksaa sitä kallista yhtä irtonumeroa. EIhän se reilua oo mutta ei mitään järkeä maksaa vuodesta jotain 70e jos puoli vuotta saa hintaan 20e+lahjat :/ Samahan se on vakuutusyhtiöiden kanssa; soittelevat tarjousten kanssa vasta kun oot jo vaihtanut yhtiötä kun et saanut sitä tarjousta enne kuin oikeasti vaihdoit firmaa.

   Poista
 2. mutta silloin ei saa niitä "kivoja" tilaajalahjoja, joiden arvo on aina "useita kymmeniä" euroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Kotoliving ei tarjoa tilaajalahjoja niin ei ole sitäkään houkutusta :D

   Poista
 3. Mä huomasin saman, kun tällä viikolla ostin uuden koto living-lehden. Meidän Perhe mulle tulee tilattuna. Pitäisi kyllä perua. Sieltä tosin joskus neuvottiin tilaajapalvelusta, aina perumaan lehti ja aloittamaan uusi tilaus, kun laskutuskausi päättyy ja tarjoushinta nousee normaaliksi kestotilaushinnaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen joskus törmännyt noihin myyjiin jotka neuvovat lopettamaan jotta saa sitten uudet tarjoukset. Ärsyttävää siitä huolimatta! :D

   Poista
  2. Tämä ei ollut edes lehtimyyjä, vaan asiakaspalvelun tyyppi. (Kai se on eri asia..) Ärsyttävää tosiaan. Ja lehtitilauksen lopettaminen ei ole ollenkaan niin helppoa kun tilauksen tekeminen. Ei onnistu netissä. :(

   Poista
  3. Voi kun ne tilauksetkin vois tehdä vaan netissä, siis tilata jos siltä tuntuu eikä niin että aina tyrkytetään jostain, äh.

   Poista
 4. Olen tullut huijatuksi! Ihan kurjia tuommoset, että yksikään lehti ei sit tainnut olla sen "oikean" hintainen, kun oikeen ajattelin, että tilaamalla kestona tulee halvemmaksi. NOT!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut yksikään täysihintainen noista. Tuntuu ihan kusetukselta kun ei se lehden lähettäminen kotiinkaan niin paljoo lisähintaa voi tuoda. Hyvä sanoa silloin kun eka numero ilmestyi että normihinta on sit tämä ja tämä, kannattaa tilata. Yeah right. No mut eipä siinä, bisnestähän ne vaan tekee. Mä nyt vaan niin riemuissani täällä paukuttelen henkseleitä kun en tilannut "sikaa säkissä" :D

   Poista
 5. No mua sitten ärsyttää,
  kun asiakaspalvelija, joka soittaa mun kotiini,
  ei vaivaidu edes kuuntelemaan mitä sanon...
  Lyön lopulta luurin kiinni,
  sanottuani ensin hänen päälleen, että suljen nyt puhelimen.
  Jäi oikein kaivelemaan,
  vaikkei yleensä näin jää.

  Ostan halutessani irtonumeron
  ilman korua, ilman huivia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin joo ne tilaajalahjat mitään mullistavia edes on.

   Poista
  2. On ollut todella hyviä lehtitarjouksia, kuten nyt Moda-lehden kanssa, mutten mää halua mitään tilaajalahjaa. Nytkin on valittavana bambupuikkosetti huivineen tai iltalaukku kaulakoruineen. En halua kumpaakaan, mutta jompikumpi tulee väkisin, kun on tehnyt tilauksen ja maksanut myös.

   https://www.otavamedia.fi/web/kampanja/modalehti.fi/tilaa

   Poista
 6. Mulle just tuli pari laskua ku en ollumuistanu muuttaa tilauksia määräaikaisiksi. Maksoin tilaukset, laiskuuttani, ja heti sen jälkeen päätin seuraavan jakson loppuun ne netissä. Enkä kyllä tilaa enää uudelleen. Tosilailla kusetusta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtien tilaaminen on kyllä yksi suuri kusetuksen laji. Mua vituttaa se kun lehtimyyjät soittaa ja väittää mun saaneen "kanta-asiakkaana" jotain tarjousta. Oonkin monesti tivannut että koska muka oon tilannut ja mitä hä? No joo, voishan sitä laittaa sen eston ettei ne soittelis, ei vaan ole saanut aikaiseksi...

   Kotolivingiä ei sentään olla yritetty puhelimitse myydä :D

   Poista
 7. Joo onneks itekkii oon ostellu vaan irtonumerot. Aika törkee varsinkii tuo määräaikainen hinta. :/ 15€ enemmän siitä et oot sen päättäny kerralla ottaa vuodeks. Aika kovat postikulut! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On kyllä tosi kova hintaero kun kyse on tosiaan vain neljästä lehdestä.

   Poista
 8. Mä kans kattelin samaa ku ostin ton viimesimmän. Tuollalailla sitä uskolliset tilaajat sitte palkitaan... No ite voi reteenä ny leijuu ku o säästäny ostamalla kaikki irtonumeroina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne sit kuitenkin nostaa ton lehden hinnan ihan tappiin :D :D :D

   Poista
 9. Siis ostin kans ja ajattelin ihan samaa! Tuli vaan mieleen että onneks en tilannut! Mitä huijausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä kannata tilata ellei asu niin maalla ettei lehteä sieltä saa kaupasta (tajusin/muistin/huomasin viime viikolla että tosiaan, monipuolinen lehtihylly ei olekaan oletuksena joka pitäjässä!)

   Poista
 10. mä vilkaisin tuota lehteä pikasen kaupassa ja silmääni pisti ohje joka on netissä koton sivuilla. Miksi lehtiin laitetaan samoja ohjeita jotka on netissä ilmaiseksi saatavilla?

  VastaaPoista
 11. Toi kestotilaus-irtomyynti -aihe on kyllä hanurista, ei siihen lisättävää...

  Jotain muistan muuten kommentoineeni tänne silloinkin kun ensimmäinen numero Kotolivingiä ilmestyi. Olen aina myös ostanut irtonumeron, joku on ollut sellainen juttu että sitä on halunnut tutkia kotona, mutta tilaamaan ei ole kannustanut. Jotenkin saisi olla napakampi kokonaisuus koko lehti, nyt vähän kotikutoinen. Kotikutoisuus on tietty kotoilun (karmee sana, vaikka en parempaakaan keksi) tavaramerkki. Toivottavasti saavat työstään reilun palkan, ainakin sivut eivät ole kovin innostavat enkä käy siellä kuin satunnaisesti.

  Kaikki kunnia kuitenkin tekijöille, ei minusta siihen olisi. Uusinta lehteä ei minulla ole vielä, kannustuksen vuoksi kai sen kuitenkin taas ostan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuo lehti ei ole oikein innostanut minua. Odotukseni oli aika korkealla . joka kerta tuo lehti on jäänyt sinne kaupan lehtihyllyyn.

   Poista
  2. Mä tykkään siitä lehdestä kyllä. Toki aina keksin jotain arvosteltavaa mutta niin keksin kyllä ihan mistä tahansa lehdestä ;) Jostain syystä tämä kuitenkin nostattaa aina tunteita tai siis kai sekin kun ilmestyy niin harvoin että odottaa ihan hulluna ja sitten jos se onkin huono niin aaaargh :D Olen aika varma että ostan sen jatkossakin vaikka sisältö olisi täysin olematon sillä mä tykkään ostaa lehtiä ja Kotoliving on kuitenkin aina ollut inspiroiva ainakin joltain osin ja ainakin siinä on kauniita kuvia ja kivan tuntuiset sivut joita hipelöidä :)

   Poista
 12. Huvituin samasta asiasta, oon kans ostanu kaikki Kotolivingit irtonumeroina. Ekaa numeroa muistan ettineeni tästä pikkukaupungista useasta paikasta, ennen kuin löysin kaupan / kaupat, jotka sitä täällä myy. Uusin lehti oli kyllä itelleni pieni pettymys, puolessa tunnissa läpi plarattu eikä hinkua avata uudelleen. Taitto ja materiaali kyllä miellyttää silmää. Jotenkin kuitenkin mulla on ristiriitaiset fiilikset tosta lehdestä - siellä on ihan kivojakin juttuja, mutta sitten jotkut on sellasia, että onks noi nyt ihan tosissaan... Mut todennäköisesti jatkan tuon(kin) lehden irtonumero-ostelua, sillä en tilaa mitään lehtiä, koska tykkään ostaa pikkulukemisen nälkään pari lehteä sellasta lehteä kerralla, mitkä just silloin vaikuttaa mielenkiintoisilta ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma että ristiriitaiset on fiilikset mutta siitä huolimatta odotan aina uutta numeroa innolla :) Mäkin ostelen aika sekalaisesti lehtiä, harvat on sellaisia että joka numero tulee ostettua, tätä Kotolivingiä tosin oon kyllä ostanut nuo kaikki :)

   Poista
 13. Ois kiva jos Kotolivingin tekijät kommentoisivat tähän ketjuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne vaikka ensin rupeis julkaiseen omaan blogiinsa jätettyjä kommentteja saatika vastaamaan niihin niin ois jo aika pop.

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Huh, katsoin laskusta että minulla maksoi 19,90 euroa/4 numeroa vielä ensi kevääseen.

   Poista
 15. Hauska huomio, johon itsekin olen törmännyt! Tai tuskin tämä yhdenkään kestotilaajan mielestä oli hauska... :D

  VastaaPoista