Sivut

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pahvimökkimessut

Kun paskarreltiin Fatboy-pahvilaatikosta maja toukokuussa, ei jäbä uskaltanut mennä sinne ollenkaan. Nykyään mökki on ihan hitti. Sinne mennään ensitöikseen aamulla kun on herätty, halitaan siellä asustavaa jättinallea, haetaan rakas barbapapa sinne mukaan ja aamupalan jälkeen aloitetaan hillitön koheltaminen, kurkitaan joka ikkunasta vuorotellen, heilutetaan mökkiä, hihkutaan riemusta ja taas vähän halitaan nallea.(huom, mun nilkka ei ole turvoksissa vaan tuo efekti tulee oudosta kuvakulmasta pohkeen ja kantapään kummallisesta yhteensulautumisesta kuvassa)

Ajattelin vähän sisustaa mökkiä ja nyt siellä on lapsimessuilta ja farmarista kerättyjä mainostarroja ja -kortteja sekä Kidius-jugurttipahvista leikattu possu koska Kidiuspossu on pienelle miehelle tärkeä. Jos on jugurttia, pitää hänen heti tarkistaa että kyljessä on possu, muuten se on varmasti pahaa. Merkkiuskollinen pienestä pitäen (tosin äitinsä merkkiuskollisuudesta johtuen ei ole tainnut muuta jugurttia suoraan purkista saadakaan vaan keljusti valmiina lautaselle sekoiteltuna).Niin että kuulkaas kyllä on nättiä nyt, vähän kuin asuntomessuilla konsanaan! Melkein liimasin tuonne myös vauva-ajan katselukuvat mutta en malttanut, liikaa tunnearvoa, haluan lääppiä niitä vielä vuosia ja tirauttaa muutaman kyyneleen silkasta liikutuksesta muistellen miten pieni ihmisrääpäle oppi avaamaan molemmat silmät yhtäaikaa ja tietoisesti katselemaan maailmaa.

10 kommenttia:

 1. Mikä on tuon kankaan nimi, josta sun kolttu tuossa bannerin oikeammaisessa kuvassa on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Ikean Annamoa, ei taida olla enää Ikean valikoimissa, ainakaan en nettisivuilta enää löytänyt.

   Poista
 2. JEE! Hyvä jäbä! =D Ja hieno sisustus. Vain verhot puuttuu. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on harkinnassa, tosin pitänee löytää jostain tarpeeksi jytyä liimaa koska ainakin oikeat verhot tuo repii nipsuista irti alta aikayksikön! Mutta jos on liian jyty liima niin varmaan repeää pahviseinäkin siinä samalla sitten :D

   Poista
 3. Ihana mökki ja sen asukkaat :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava! Sä vaan saat kaikesta niin pirteää ja nättiä!
  Verhot toimii sillä liimattavalla tarranauhalla, tai siis pahviin tarralla ja kankaaseen ommeltuna. Ne saa revittyä tutkittavaksi, ja saa siististi takas paikalleen. :)
  Nimim. Teen nukkekotia kaksivuotiaalle...

  VastaaPoista
 5. No mutta pahvilaatikosta tulee suorastaan kiva leikkimökki pienellä sisustamisella, kun vaan ideoita riittää ja niitähän sulla kyllä riittää! Ja oli hyvinkin arvattavaa, että pikkujäbä osaa ottaa ilon irti mökistä. Hauskoja hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jäbän mielestä mökki on varmasti yhtä huikea vaikkei olisikaan kummoisesti sisustettu :)

   Poista