Sivut

torstai 11. heinäkuuta 2013

Kesä vie

En ole blogitaukoihmisiä mutta silti on ollut tavallaan vapauttavaa että näin on päässyt käymään koska olen itse asiassa jo jonkin aikaa potenut vitutusta liittyen tähän mutta tämähän on edelleenkin käsityöblogi eikä mitään esiteltävää ole nyt ollut, joten kriiseilystä tämä hiljaisuus ei johdu, neulonut kyllä olen ihan vimmatusti mutta työt ovat suuritöisiä eikä niitä voi vielä esitellä koska ovat lahjoja.

Mutta niin, tänä kesänä on menty eikä meinattu, ollaan hengailtu paljon mummulassa, syötetty jäbälle kaikki vaarin mansikkamaan herkut, neulottu, neulottu, neulottu (yhdessä kera siskojeni), käyty juhlissa ja kriiseilty eeppisesti väärin kirjoitettua sukunimeä. Ollaan vähän ajeltu fillarilla ja syöty paljon jäätelöä (tai siis minä olen syönyt). Olen fiilistellyt Ylen Lomamatka 70-luvulle -sarjaa ja  unohdellut vastailla blogikommentteihin ja sähköposteihin ja muihin viesteihin jne kesäsettiä.
Huomenna oli tarkoitus taas päräyttää auto käyntiin mutta hajonnut pakastin tiputti maan pinnalle ja taidetaankin hurauttaa vain lähimpään kodinkoneliikkeeseen ja vinguttaan ne visat siellä.

Lomapuuhasteluna ollaan aloitettu myös pikkuhiljaa laittaan jäbälle omaa huonetta, siinä riittää duunia (koska huone pitää ensin saada tyhjäksi muusta tavarasta) ja varmasti asiaa tänne bloginkin puolelle joten palailemisiin! :)

10 kommenttia:

 1. Mutta missä on noin hieno lastenhoitohuone, jonne saa mennä sokeatkin vanhemmat? (Tai lähinnä olen hämmentynyt siitä, että jossain on muistettu ajatella, että myös sokeilla voi olla perheitä.) T. yksi melkein sokea, toistaiseksi perheetön yksilö

  VastaaPoista
 2. Huippu sukunimiväännös! Mä jo pelkäsin pahinta,siis, että olet lopettanut kirjoittamisen tänne. Mistä sitten olisin saanut voimia???? Ihanaa, kun kesä vie muitakin :)
  Leena N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en ole lopettamassa varmaan ikinä joten ei hätää :D En ole koskaan ennen ollut näin kesän vietävissä, mutta johtunee tästä että olen hoitovapaalla enkä töissä, normi työpäivän jälkeen kun on ihan sama että onko kesä vai talvi kun mitään ei jaksa kuitenkaan!

   Poista
 3. Oot KAUNIS!! Mukavia kesäpäiviä koko perheelle! -Liisu

  VastaaPoista
 4. BAMBI!! Pakko saada bambi!! :D

  Kesä kyllä vie, ei itseäkään kamalasti kiinnosta ajanvietto ruutua tuijottaen.. Ja hyvä niin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin puikoille vaan bambia! :)

   Ja joo, ehtii sitä koneella istuun sitten talvellakin :)

   Poista