Sivut

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Farmari 2013

Jo raskaana ollessani fiilistelin että sitten 2013 lähdemme Seinäjoelle Farmarimessuille ja niin me teimme! Itselläni on paljon nostalgisia lapsuusmuistoja "maatalousnäyttelyistä" ja ilokseni huomasin että vaikka lapsena kaikki tuntuu suurelta, olivat nuo kyseiset messut jotain aivan hillittömästi suurempaa ja mahtavampaa mitä osasin edes odottaa (siitäkin huolimatta että viimeksi lukioikäisenä olin käynyt).

Jäbä rakasti ilmapalloja ja pieniä porsaita. Minä keräsin karkkia, tarroja, krääsää ja lehtiä kuten lapsenakin. Kädentaitopuoli oli ihan scheisse mutta ei se haittaa koska eläimet oli ihania, vasikka junior handlerit suloisia, uudet traktorit suuren suuria, vanhat traktorit söpöjä ja Valiolta sai kaksi trönöä Onni-puuroa ja Koskenlaskija-julisteen (se koskea laskeva mies siinä on niin hot!).
Ja kyllä, Koneviesti! 8D Vantaalaistunut maalaisjuntti ihan innoissaan!

24 kommenttia:

 1. Hei määki olin! Keskiviikkona! Oli kyllä mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin että mahdatkohan säkin olla tuolla! :D Mut eri päivälle osui. Mahtavat messut :)

   Poista
 2. Jee, kropsuja! Viime kesänä tarjosin naapuuston lapsille kropsua ja sanoivat, että eivät olekaan ikinä semmoista syöneet :) Heh, olisikohan uunipannarin nimellä maistunut läheskään yhtä hyvin.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä päin ei edes sanota kropsuksi, ihan vaan pannari tai pannukakku, mutta mun ex-poikaystävän luona sanottiin kropsuiksi ja mulla kesti aika kauan tajuta asiayhteydestä että mikä hiton kropsu :D :D :D Hyvää kropsua myytiin tuolla, namskis!

   Poista
 3. Vaadimme kuvia Koskenlaskijajulisteesta! Oijettä, mäkin tahdon sellaisen. :I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se Koskenlaskijan kansikuva isossa koossa :D Mutta joo, kuvia sitten jos saan neuvoteltua sille paikan asuntomme seinältä ;D

   Poista
 4. Hienoja kuvia! Lisäksi opin uuden sanan. En ole ennen kuullutkaan kropsuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin opin uuden sanan, tuolla messuilla: kikki! Vaikka oonkin melkein E-Pohjanmaalta kotoisin, en ollut ikinä kuullutkaan että tissiä sanottaisiin kikiksi.

   Poista
 5. Farmari on kyllä iso tapahtuma! Viime vuonna kävin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oliko viime vuonnakin? Luulin ettei ollut vaan siirtyivät joka toinen vuosi -järjestelmään 2011. Anyway, hurjan iso oli kyllä verrattuna 80-90-luvun meininkiin!

   Poista
 6. Hyvä saalis! Ja mikä nostalgia. Minäkin haluan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä joo huippu saalis! :D Pakko päästä taas joskus! :)

   Poista
 7. Periaatteessa olisi tuo kropsu sana pitänyt tietää, mutta silti luulin että se tarkoittaa että sillä osatolla jotain eläimiä saa rapsuttaa! Ihania nuo naamareikätaulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamareikätauluja oli enemmänkin mutta aina jotkut kakarat hyppivät edessä niin ei riittänyt kärsivällisyys kuvaan kaikkia.

   Poista
 8. Teillä on ollut kivaa, ihan nimikkolehtikin velipojan käsissä :) Pikkujäbällä on hieno lippis, onko itsetehty vai ostojuttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lippis on ostettu, hieno on kyllä :) Ja Ilkka-lehti jaksaa huvittaa joka kerta :D :D

   Poista
 9. ...en enää pysty kattomaan koskenlaskijaa vakavalla naamalla sen jälkeen, kun näin yhdellä tuutorilla lastenkoskija-haalarimerkin, jossa oli ton komean äijän tilalla pedobear... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, en kestä oikeesti kun kaikki kiva pitää pilata Pedobearilla! xO :D

   Poista
 10. Mulle tulee tosta toka vikasta kuvasta mieleen, että senhän on ottanut J baby :D :D!

  Ja voi reps tolle edelliselle, lastenkoskijalle xD Vaikka ei saiskaan nauraa, niin reps vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, äiskä otti ton tokavikan kuvan ;) Ois ollu huippuu saada jäbä tuohon kuvaan myös mutta naamareiät olivat liian kaukana toisistaan että ois saanu pideltyä jäbää ja viel omaki naama mukaan :S

   Munasaannokset on kyllä aina hauskoja :D Vaikkakaan noi pedobear-jutut ei kyllä ole koskaan naurattaneet, ehkä oon liian vanha.

   Poista
 11. Meidän nurkille oot sitten tullut eikä nähty. Olin lauantain lasten kanssa kans farmarissa. Mä olin varsinainen ilmapalloteline. Poika oli osan ajasta kantorepussa ja kiinnitin ilmapallot reppuun.

  VastaaPoista
 12. Tuolta kommenteista pomppasi silmään sana kikki, joka on mun mielestä aivan HIRVEÄ murresana!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee jotenkin kikistä mieleen enempi pippeli ku tissi joten lisää vielä hirveyttä :D

   Poista