Sivut

tiistai 30. heinäkuuta 2013

30&30

Emmon blogissa järjestetään syyskuussa omakuvahaaste jota tässä nyt mainostan, sillä olen lupautunut yhdelle päivällä ns inspiraatioksi, vou! Käykäähän katsomassa linkin takaa ja valmistautukaa henkisesti mikäli lähdette mukaan. Aion kyllä yrittää osallistua tähän haasteeseen muutenkin kuin sen yhden päivän osalta vaikka tuntuukin ettei mun kotiäitielämästä kovin vaihtelevia omakuvia voi edes saada mutta sehän se haasteen juju onkin, löytää, pohtia ja kuvata. Itseään.

Ja voihan 30, täytän syyskuussa 30!

8 kommenttia:

 1. Voi, sinä oot niin nuori vielä... :)
  Haaste kuulostaa hirveän hauskalta, joten aion ainakin yrittää olla mukana. Edes osan kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukauden kestävät haasteet on aina hankalia pysyä mukana koko aikaa mut osa ees, siihen mäkin pyrin :) Ja joo, ei 30 vielä paha ole, tai siis että ei mulla mitään ikäkriisiä ole, nuorempana oli, tyyliin 22-vuotiaana vaik sehän oli just huippu ikä se, niinku oikeestaan kaikki iät :D

   Poista
  2. Heh, mun ikäkriisi oli kun olin 27. Olin silloin muka hirveen vanha ja koko elämä oli ohi... No ei todellakaan ollut, kuten olen tullut huomaamaan (vanhana ja viisaampana). :)

   Poista
 2. 23-vuotias minä tuntee itsensä ikälopuksi kun ei mitenkään ehdi tällaiseen, olisiko katkera vaiko ei? ;) :D

  VastaaPoista
 3. Mitäs siitä jos täyttää 30, mutta mä täytän syyskuussa 31. Tätä haastetta oon nyt pyöritellyt mielessäni, mutta vaikka kuvia ottaisinkin niin en kyllä niitä missään julkaise. Ja hei, mun ikäkriisi on kans menny jo. 25v tuntui, että kaikesta kivasta on jo 10 vuotta. Kohta siitä kaikesta kivasta on jo 20 vuotta eli niin kauan, ettei sitä enää edes muista.

  VastaaPoista