Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Juhlat juhlittu :)


Kiitos kaikille vieraille :)

12 kommenttia:

 1. Kiitos vielä! Hauskaa oli. Mut hitsi, unohdettiin ottaa kiitoskuva seinältä mukaan! Ja unohdettiin synttärikortti kotiin :D Yritän muistaa ottaa sen huomenna mukaan. Voit valkata jonkun söpön kuvan (eli minkä tahansa ;D) meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans hokasin että kuva unohtui ja ajattelin että voin ottaa teille jonkun mukaan huomenna! Kun mun sisko kysyi teidän lähtiessä että muistitteko ottaa kuvan, luulin että tarkoitti että otettiinko photo booth -kuvia ja olin vaan että joo joo, on otettu mutta tarkoittikin nimenomaan niitä Polaroideja, aaargh :D No mutta, valkkaan jonkun sieltä teille! Ainahan sitä pitää jotain unohtaa kuitenkin perinteisesti! ;D

   Poista
 2. Onpas teillä ollut kivat juhlat kuvista päätellen. Hauska pöytäliina tuossa keittiön pöydällä! Söikö Joonakin kakkua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliina on kyllä hieno :) Sai Joona pikkuisen kakkua, lähinnä sitä kermaa söi ja käsin sotki muuta osaa palastaan :D

   Poista
 3. Ihanan värikästä! Photo Boothia vois kokeilla. Ja ensin selvittää olenko ymmärtäny ihan oikein, mitä se tarkoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai sillä niin justiinsa, voihan sitä toteuttaa miten vaan haluaa :) Mutta käsittääkseni se tarkoittaa about sitä että jotain tiettyä taustaa vasten otetaan kuvia erilaisten rekvisiittojen, yleensä esim häissä niitä kepin päässä olevia viiksiä jne, kanssa kuvia. Tai siis ylipäätään että on ns ohjelmanumerona paikka jossa vieraat voi itsensä kuvauttaa.

   Poista
 4. Oi kun näyttää hyviltä noi tarjoilut! :P mitähän nuo melko keskellä lasikulhossa olevat mahtavat olla? suklaata ja jotain?

  VastaaPoista
 5. Ihanan värikkäitä synttäritunnelmia! :)

  VastaaPoista
 6. Hei. Katsoin YLE areenasta ohjelman sinusta ja blogostasi ja liitiyin seuraamaan blogiasi. Kiva kun jaksat tehdä tätä! ja onnittelut Joonalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä mitään jaksamista ole kun omaksi ilokseen tekee ;) Tervetuloa seuraamaan ja kiitos! :)

   Poista