Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Blogistania uusintana

Viime keväänä pyörinyt Blogistania-sarjan ensimmäinen tuotantokausi tulee uusintana YLE tv kakkosella 22.4. alkaen! Jos aamuysin lähetysaika ei ole se sopivin ja haluisit katsoa niin kaikki jaksothan ovat kyllä olleet koko ajan Ylen elävässä arkistossa joten ei hätää.

Toinen tuotantokausi pärähtää ruutuun syksyllä, nopealla googlauksella mukana näyttäisi olevan ainakin Isyyspakkaus ja Palomiehen morsian -nimiset blogit. Eli tästä voinee päätellä että aihepiirit ovat laajentuneet sitten ensimmäisen kauden ja mieskiintiökin on täytetty!

Ja juuri saamani tiedon mukaan tämä ensimmäinen kausi tulee pyörimään myös RUOTSISSA svt:ssä Bloggistan -nimellä. Kääk! Meitsi Ruotsin telkkarissa :O

Ps. Yritin myöhemmin ottaa uudestaan kuvaa siten että kehyksen päältä on pyyhitty pölyt, kröhöm, mutta näytin niissä vielä kauheammalta joten toimikoot tämä kuva samalla nyt niin pinnalla olevana "ugly truth" -tyyppisen haasteen vastaanottamisena (sikäli että mun on turha sellaiseen osallistua koska koko blogini on yhtä suurta ugly truth -meininkiä sellaisenaankin).

19 kommenttia:

 1. kiva sarja, sitä kautta blogisikin löysin. toivottavasti uusi kausi ei käsillä tekemisestä ihan kokonaan luovu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ainakan siinä ei näytä olevan pelkästään käsillätekijöitä vaikka ilmeisesti joka jaksossa jotain puuhastellaankin.

   Poista
 2. Miten mahtavaa! Ootan kyllä innolla uutta tuotantokautta ja kiva päästä näkemään uudestaan vanhat jaksot, pitää laittaa nauhalle :) Ja siehän alat olla kansainvälinen kun Ruottin telkkuunki pääset! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ootan innolla uutta tuotantokautta!!! Ja hei mieti, jos Ruotsin hipsterimammat alkaa kulkeen vanhoista sukista tehdyissä pipoissa niin ei ainakaan tarvi kahta kertaa miettiä mistä moinen villitys ;D

   Poista
  2. xDDD Tuli jostain syystä mahtava mielikuva päähän Ruotsin miljonääriäideistä (kai tiedät sen tv-sarjan?) kulkemassa semmoset pipot päässä :''DD

   "Nää sukat on ollu Ruotsin prinsessalla ja nää makso ihan hirrrrveesti ja mä oon nyt muodin mukanen ja teetätin näistä pipon!"

   Ihan mahtavaa :D Vanhoja ja uusia jaksoja odotellessa! :D

   Poista
 3. Ainakin Isyyspakkauksessa on kerrottu, että hänenkin nauhoituksissaan on tehty jotain käsin.:) Eli ei siitä varmaan ole luovuttu kokonaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilmeisesti joka jaksossa on kuitenkin se puuhastelutuokiokin :)

   Poista
 4. Voi ihanaa ! en ole katsonut sarjaa, mutta kiva, että pääsen nyt katsomaan ja saan uuden "aamuohjelman" :D

  VastaaPoista
 5. Hieno homma, siis uusinnat ja uudet jaksot! Hitsi, että sulla on makea pinnikampaus :)
  Leena N.

  VastaaPoista
 6. Hei! Katselen parhaillaan 6 v. tyttäreni kanssa telkusta ohjelmaa blogistasi. Ihanan hauska blogi ja koti sinulla! Sain uutta inspistä ja ideoita! Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi :)
  T: Minna ja Lotta

  VastaaPoista
 7. Näin tuon blogistanian jakson nyt ensimmäistä kertaa, muistan kyllä joskus vierailleeni ennenkin blgissasi ja huumori silloinkin jäi mieleen. Ihanan värikäs blogi ja mielettömiä käsitöitä, voikun olisi edes vähän yhtä aikaansaava! :)

  VastaaPoista
 8. Vihdoin pääsin näkemään kyseistä sarjaa, aivan ihana!
  Meilläkin siirryttiin vihdoin digiaikaan huviveron ja vanhan putkiteeveen hajottua :)

  Viime perjantain jakso oli upea, harmi kun et teidän ihanaa vessaa esitellyt (vai menikö ohi silmien?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä missasin!
   Juoksin varmaan lasten perässä jossain (volyymit ja vauhdit nousee kattoon lastenohjelmien jälkeen - juuri kun äiti haluaisi katsoa Blogistanian..).

   Poista