Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

aarteita

Tämä omistettu heille jotka jäivät kaipaamaan valokuvia silloin kun kerroin järjestelleeni lapsuuskotini lelulaatikot aihepiireittäin.

Sillä nyt viikonloppuna löytyi vielä muutama laatikko lisää ja myös nämä sympaattiset katselukuvat joita on jaettu 80-luvulla neuvolassa ja niistä on ollut tarkoitus askarrella mobile. Otin ne mukaani, irrotin narut ja laitoin seinälle. Jäbähän on repinyt nyt alas kaikki ne hänen aikakautensa katselukuvat mitä olen hoitopöydän yhteyteen kiinnittänyt joten taktisesti nämä päätyivät vähän ylemmäksi ;)Ja jottei lapsiparka joutuisi elään äitinsä lapsuusmuseossa, on myös jotain uutta, nuo säilytyskorit H&M:ltä, ihanat, joskin vähän turhan pastellisävyiset mutta anettakoot anteeksi koska ovat muuten niin hauskat. (oi voi muuten tuota tursuavaa lipastoa!)


Mutta palatakseni retroaarteisiin, erityismaininta myös vanhalle kylpylelulleni mikä löytyi myös kotikodin kätköistä. En olisi ikinä muistanut että mulla on ollut tällainen mutta heti muistin kun sen näin! Jäbä jo iloisesti kylpi tämän kanssa, tai siis lähinnä söi tuota linnunpoikasta :D10 kommenttia:

 1. Samat sanat täältäkin. Tosi hauska kylpylintu. Terhakat värit :)

  VastaaPoista
 2. Mun tulee noista kuvista mieleen omasta lapsuudestani, varmaan äitiyspakkauksen mukana tullut kirja. Muistan siitä vielä pienen pätkän. "Isä hoitaa pientä lasta, lapsihan on vauva vasta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama kirja taitanu olla meilläkin :) ainakin kuulosti tutulta.

   Poista
 3. Voi että mäkin haluaisin noi Henkka Maukan säilytysjutut! Mutta en kohta syntyvälle kakaralle vaan itselleni. Näin nämä jo mun ikea-hyllyä koristamassa(joka on siis omistettu äitin tavaroille ja ihanuuksille). Mutta en oo ihan varma että miten saisin isännälle sen uskoteltua että ne olis oikeasti hienot, eikä lapsellisen näköiset. :D Ehkä tilaan moiset ja sitten siirrän sentti kerrallaan pois lapsen huoneesta meidän makkariin, jos muutos tapahtuu hitaasti mutta varmasti, ehkä isäntä ei huomaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava suunnitelma! Ja yleensä isäntähenkilöt on nihkeitä jos kysyy jotain ensin mut kun tuo vaan paikoilleen niin kyllä se yleensä sit sopii :D

   Poista
 4. Ei vitsi, mä muistan noi katselukuvat, niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hienot!!! :) Mäkin muistelin noita jo aiemmin ja kaipailin mut luulin ettei niitä ole säilytetty. Mutta olihan ne :)

   Poista