Sivut

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu

Tässä vaiheessa aattoiltaa olisi loogista tulla näyttään kaikki upeat luomukset mitä on neulonut ja ommellut joululahjaksi. Mutta tiedättekö, en antanut mitään (perheen ulkopuolisille)! Olen hormoonihirviö nääs. Kyllähän sitä kaikenlaista alotteli ja suunnitteli mutta mitä enemmän luki erilaisista sosiaalisista medioista sitä miten ihmiset voivottelee että ette kai anna mulle lahjaa tai että ei suostuta vastaanottaan lahjoja tai esim osoitetta kysyttäessä vastataan että ei tartte lähettää mitään niin sitä enemmän alkoi angstituttaan ja kiukuttaan. Tiedän että perinteisen materialistiset joululahjat eivät ole trendikkäitä nyt, mutta VITTU!!! Niin. Joulukortin lähettäminenkin on saattanut olla suorastaan syntiä. Ja kun oikeesti kyse olisi vain antamisen riemusta, rakkaudella.

Ja nyt kun sain angstattua niin voidaan laittaa sitä joulukevennystä. Tiedättehän, Samu Sirkan joulutervehdys, tuo jokavuotinen must see, voi sekin alkaa ketuttaan kun hormoonit jyllää. Joka vuosi Tuhkimolle taiotaan se mekko ja kurpitsavaunu fickiti fackiti fuck:n soidessa taustalla. Mokomat taiat eivät edes kestä kuin puolille öin. Vähän voisi uudistaa joulutervehdysvalikoimaa esim tällä pätkällä missä Arielille taiotaan sentään JALAT ja KOLMEKSI PÄIVÄKSI. Vähän eri luokkaa kuin mekko kolmeksi tunniksi.Randomeita suuria vääryyksiä:
-Pienen merenneidon uusi dubbaus dvd-versioon. Mitä paskaa!!! Ainoa oikea on se alkuperäinen VHS-suomennos ja onhan se tylyä katsoa huonolaatuisena sitä vuodesta toiseen kun dvd:tä ei voi väärien äänien ja erilailla käännettyjen juttujen takia katsoa.
-Joku älypää Pandalta keksi vaihtaa Juhlapöydän konvehtien ananaksen makuiset mellit eri näköisiksi jolloin ananas-vihaaja voi epähuomiossa ottaa just sen perskutan ananaksen!

Kaikesta tästä huolimatta oikein ihanaa joulua kaikille. Minunkin joulu on ollut kaikinpuolin hyvä ja pukkikin muisti ihanilla ja tarpeellisilla asioilla. Avoin vihjailunikin oli tuottanut tulosta, esittelenpä niitä sitten myöhemmin.

Olen pahoillani että hyvän tuulen blogi on muuttunut kärttyisäksi mutta uskon vahvasti saavani jossain vaiheessa takaisin kyvyn innostua asioista ja olla luova ja POSITIIVINEN. Muutenkin positiivinen kuin mitä raskaustesti sanoo. Ja neuvolatäti väitti että kaikki johtuu vain säästä. Tiedoksi että sääkeskeisyys on asia joka saa minut normaalistikin raivon valtaan. Onneksi verenpaine mitattiin ENNEN tuota "se johtuu vain tästä säästä" -laukomista.

15 kommenttia:

 1. hyvää joulua sinnekkin :)


  ei mitään uudistella arielia! oisivat dubanneet sen hyvin ekalla kerralla, klassikoihin ei kosketa!

  ... mut DVD:lle pojot siitä että pienen merenneidon voi kattoo engl. mä en kestä minkäänlaisia dubbauksia.

  VastaaPoista
 2. just niin,anna vaan vapaasti vituttaa jos siltä tuntuu:D

  VastaaPoista
 3. Carovarium: Mä oon koko lapsuuteni katsonut sitä dubattuna niin ei voisi mitenkään katsella englanniksi. Mut ns. uudet leffat katson englanniksi mieluummin, tietenkin. Mutta ne mitä on tottunut katsoon tietyllä tavalla satoja kertaa, ei pysty vaihtaan :D

  Ziina: !!! :D

  VastaaPoista
 4. Mahtava blogi on joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 5. Dubbauksista ehkä eniten ärsyttäny Eemeli- elokuvien kehnot dubbaukset, ärsyttää kun kuulostaa siltä kun Eemeli(ääni) lukis suoraa
  paperista. Mie saan aina syödä kaikki ananas-konvehdit yksin, en ole tavannut lähi- enkä missään piirissä ketään muuta joka niistä tykkäisi.

  VastaaPoista
 6. Molli: Hihii, kiitos :) :)

  Kristiina: Mä olen lapsena katsonut Eemeleitä ja muita Astrid Lindgreneitä ruotsiksi suomi-teksteillä. Siksi mua ärsyttää aivan suunnattomasti se että kun ostin kaikki ne dvd:t niin niissä ei ole muita mahdollisuuksia kuin suomeksi dubattu tai ruotsiksi ruotsin kuulovammaisten tekstillä. No, onneksi osaan tarinat ulkoa ja ruotsia sen verran että menettelee mutta ärsh!

  VastaaPoista
 7. So true! Oon syöny vahingossa jo kaksi ananassuklaata :(

  VastaaPoista
 8. Minun mielestäni on vain piristävää, kun kaikki ei ole positiivista ja ihanaa kaiken aikaa. Välillä pitää olla vähän ärräpäitä.

  Niin, ja kukaan ei tykkää ananaskonvehdeista. Ne jää aina viimeiseksi rasiaan.

  Tänään iloittiin, kun niitä ei ollut ollenkaan, mutta se olikin Fazerin rasia. Ja sielläkin on niitä karpalokonvehteja.

  VastaaPoista
 9. Mua vähän tympi kun tätini ilmoitti fb:ssä että ei tarvi lähettää joulukortteja hänelle kun hyvätjoulut on niin kätevä tovottaa täällä fb:ssä. Aattelin että ihan sitten vaan keskenäs. Mulle tuottaa itselleni iloa laittaa ihmisille joulukortteja, samoin on kiva laittaa lahjoja. Ikinä en laita mitään kenellekään vasten tahtoani enkä väkisin kehitä mitään. Plus että oon sen verran lapsi että tykkään itsekin saada paketteja :) Että jaan ärtymyksen kanssasi.

  VastaaPoista
 10. Minä petyin myös suuresti tuohon Ariel -dubbaukseen.. :/

  VastaaPoista
 11. Aliish: On kyllä ehkä julmin temppu mitä voi suklaatehtailijat tehdä.

  Suvi: Mä en normaalisti olekaan mikään ainainen päivänsäde mut olen jossain määrin pystynyt hillitseen itseeni, nyt en pysty :D Ananakset sais poistaa kokonaan.

  Aija: Aaargh! Mun mielestä Facebookissa hyvän joulun toivottaminen on niin turhaa että mä en tee sitä ollenkaan! Enkä juutikaan noteeraa toistenkaan toivotuksia. Kun ei ne ole mitenkään henkilökohtaisia. Ja just tuo kun en mäkään ikinä väkisin keksi mitään lahjoja vaan annan jos keksin jonkun kivan. Sama korttien kanssa, ei se mulle ole vastenmielistä ja jos on, en sitten lähetä ollenkaan. Onneksi en ole ainut jota nämä asiat ärsyttää :)

  Anonyymi: Mä en ole sitä kokonaisuudessaan nähnyt uudella dubbauksella, Youtubesta vaan katsellut pätkiä ja todennut etten sitä dvd:tä halua. Eikä mulla ole VHS-vehkeitäkään mutta onneksi yksi kaveri teki siitä mulle dvd-version :)

  VastaaPoista
 12. Mä tykkään ananaskonvehdeista, ne on parasta siinä Pandan rasiassa! :D Paitsi se aikaisempi suorakaidemuoto oli kyl kivempi syödä. Sen sijaan ne tryffelit, uhh! Ne on ne jotka jää AINA viimeiseksi rasian pohjalle.

  VastaaPoista
 13. Onpa IHANAA että jaksat angstata edes hieman. Blogit (omani mukaan lukien) ovat niin täynnä hyväntuulista ja ihhisihanaa, että ihan piristi ja raikasti tämä, kiitos. Ja vähän tyrskähdytti myös, anteeksi nyt.
  Minä taas katsoin tänään tallennukselta samusirkkaa, ja huomasimme viidenvanhan kanssa, että Tiku ja Takuhan vetävät toisiaan lättyyn, ihan peittelemättä asiaa sen kummemmin!

  VastaaPoista
 14. Niin totta tuo dubbaus. DVDllä voisi heittää vesilintua ja ei ole VHS-masiinaa jolla kasettia katsoa :(

  Ananas melkein parasta noissa rasioissa, mutta olisi voinut jäädä entinen suutuntuma. Nyt mokomat valuu pitkin naamaa kun ennen sisus oli siistin kiinteää. Ei saa kai kaikkea haluamaa :/

  -Nannah

  VastaaPoista
 15. Jose: Mun mielestä parhautta on ne vadelmasydänasiat niissä rasioissa :)

  Tanssiinan Anne: Välillä pitää joo vähän angstatakin :D

  Nannah: Konvehit pitää aina laittaa kerralla suuhun kun ei koskaan voi tietää miten kiinteä sisus on. Meillä oli työpaikan pikkujouluissa jollain kreemillä täytettyjä tuulihattuja, ne oli tosi pieniä mut en kuitenkaan heittänyt kokonaisena suuhun ja sit ne kreemit levis pitkin naamaa ja käsiä. Ja olin kuitenkin selvinpäin, heh :P Tuli vaan mieleen :D

  VastaaPoista