Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kalenteri :)

Jonotin valokuviani postista yli puoli tuntia kun siellä oli muutama muukin asiakas. "Isokokoinen" kirje olisi varmasti mahtunut postiluukustamme vaikka kaksinkerroin. Toisaalta, mihin tässä kiire valmiissa maailmassa.

On se about suorassa, kuvausteknisistä syistä (kapea eteinen, paska kuvaaja) näyttää pahasti vinkuralta :D

Laitoin alustavasti sinitarralla kunnes kehittelen paremman systeemin. Veikkaan että tuolla tavoin en jaksa ikinä kuun vaihtuessa siirtää niitä oikeaan järjestykseen ;D Nyt siinä on siis joulukuu 2011 (no shit, Sherlock).

21 kommenttia:

 1. To-del-la hieno! Inspiroiduin tästä ideasta ihan valtavasti ja haluaisin tehdä oman versioni, mutta iski polaroid-ongelma. Miten siis onnistuit saamaan kuvista polaroideja? Voiko semmosia ihan vaan tilata jostain, vai vaatiiko jotain omanlaistaan tekniikkaa? Mulla ois kuvat perusdigipokkarilla otettuja.

  VastaaPoista
 2. Tsiissös miten hieno idea! Tämä täytyy pistää korvan taakse. Mitenköhän tota sais jalostettua niin että kalenteriin voisi myös kirjoittaa..teettäis numeroista 12 kopiota? :)

  Kommentoin blogiasi ensi kertaa, oon kaikkea muuta kuin käsityöihminen mutta joku hassunkurisuus tässä vetoaa kovasti. Onnea odotukseen, sun vauvalla tulee ainakin olemaan päheimmät peitot! :)

  VastaaPoista
 3. Petra Ilona: Tästä tuli kyllä aivan huippu! :)

  Anonyymi: Kiitos :) :) Mä muokkasin kuvat "polaroideiksi" CameraBag-nimisellä ohjelmalla. Käsittääkseni netistä saa ihan ilmaisiakin sellaisia ohjelmia joilla saa muutettua normikuvat polaroid-henkisiksi, google varmaan osaa auttaa siinä, itelläni kun on tuo ohjelma millä saa kaikenmaailman 70-lukuhenkisiä tms, oon saanut sen ohjelman mieheltäni joten en tiedä siitäkään oikeestaan mitään :D

  Roosa: Kiitos :)

  ONIA: Tietty jos teettäis 12 kopiota niin sitten ainakin voisi :) Ihanaa että tästä tykkää muutkin kuin käsityöihmiset :) Ja kiitos kiitos, vauvalle on tulossa ainakin siskoni puolesta yksi todella päheä peitto! Saas nähdä että innostunko itekin jonkinlaisen tekaseen.

  VastaaPoista
 4. Upee kalenteri!
  Harmi kun meillä ei ole passelia seinätilaa mihin tuollaisen voisi toteuttaa.

  Onia pohti tota kalenteriin kirjottamista ni eiks se onnistuis kivan näkösten, mallisten post-it -lappujen kanssa. Ja jos jatkojalostaa ni tietty väri tai muoto olis tietyn menon koodi

  -Heidi

  VastaaPoista
 5. Ihan hullun upee! Näyttää paaaaaljon paremmalta kuin perusseinäkalenterit, varsinkin tuon seinätarran vieressä.

  VastaaPoista
 6. Miten olisi valokuvat kehyksiin (ehkä vain lasinen, tai aiheeseen sopivat puukehykset) ja seinään 5 x 7 naulaa joissa sitten vekslaat?

  Sitten voisi vesiliukoisella tussilla kirjoittaa lasiin ja aina kuukauden vaihtuessa pyyhkiä pois?

  VastaaPoista
 7. Jokke, Salka, Santtu ja Erja: Kiitos :)

  Anonyymi-Heidi: Post it -idea vois toimii juu, mutta en kyllä näe mitään järkeä kirjoitella tuohon menoja kun mihin tulevaisuuteen sijoittuvat menot sitten kirjaisi kun tuon kanssa eletään kuukausi kerrallaan ;D

  Jose: Näin on :)

  Mrs. Marple: Mun kokemuksen mukaan kehyksissä ei pysy irtosälät kuitenkaan ilman kiinnittämistä vaan lähtevät valumaan ;D Ja tosiaan, minne sitten tulevaisuuden menot merkkaisi? Mutta toimisihan tuokin, lasin saisi kätevästi putsattua ja sitten voisi kirjoitella lisää :)

  VastaaPoista
 8. ihan järisyttävän siis idea! Ja toteutus!

  VastaaPoista
 9. Sattumalta tupsahdin blogiisi, ja tuo kalenteri on tosi hieno ja hauska idea. Muutenkin täällä blogissasi on kaikkea mielenkiintoista. Tsemppiä :)

  VastaaPoista