Sivut

perjantai 2. syyskuuta 2011

Siitä se ajatus sitten lähti

Miksi ostin pinkit napit siniseen villatakkiin?


Jotta se mätsäisi MarimekkoConsseihin!


Joo, mulla on joku ongelma siitä että mitä vaatteita voi pitää moniväristen kenkien kanssa.

Asiasta kukkaruukkuun (miten ärsyttävä sanonta!), adoptoin tällä viikolla vanhan kunnon retrodymon, joka painaa kuin synti mutta toimii kuin junan vessa! (vanhojen junien, ei Pendolinon tmv.) Kun sattuu käveleen oikean paikan ohi oikealla (siivous)hetkellä, voi kuulla kysymyksen: "Haluatko sä Terhi jotain näistä?" :D Mulla on aiemmin ollut halpa lasten dymo mikä on ihan PASKA. Sitä saa runnoa ihan kunnolla ja silti puolet kirjaimista jää haaleiksi. Tämä toimii kuin unelma eikä nauhatkaan ole ihan heti loppumassa. Niitäkin on kolmea eri väriä. Joskus on niin ihanaa olla "museossa" töissä. (Taas työ. Oonko vähän naimisissa työni kanssa, häh?)

9 kommenttia:

 1. Nyt iski kateus! Voi että mikä aarre!

  Mulla on just sellainen Clas Ohlsonin lasten Dymo ja onhan sekin parempi kuin ei ollenkaan, mutta eilen juuri viimeksi tuskailin niiden näkymättömien kirjainten kanssa...

  VastaaPoista
 2. Sannika: No niinpä! Ne lasten dymot on ihan kauheita. Nyt on niin mahtava vekotin että!

  VastaaPoista
 3. Hyvä mätsäys! Toisaalta minulla ei ole mitään ongelmaa yhdistää kaikka värjejä ja hankin ne moniväriset ;)

  VastaaPoista
 4. Jokke: Mä yhdistelen aivan surutta kaikkia värejä vaatteissa ja kengätkin voi yksivärisinä olla mitä vaan mutta moniväriset kengät tuottaa mulle päänvaivaa :D Oi että, sulle sopii kyllä ne moniväriset!!! :)

  VastaaPoista
 5. Mäki inhoon tota kukkaruukku-sanontaa :S

  Värillisiä kenkiä on ehkä helpompi yhistellä sit, kun ne on likaset. Sit ne ei oo enää värikkäät kengät vaan pelkät kengät.

  VastaaPoista
 6. Lohdullista kuulla. Ostin nimittäin itse juuri käsirenkaan kaveriksi Marimekon Kaleidoskooppi-Converseille. :)

  VastaaPoista
 7. Peps: Totta muuten! Muutenkin ahistaa sellaiset uutuuden kiiltävät tennarit. Eiköhän ne tuosta pikkuhiljaa muutu vähemmän häikäiseviksi :)

  Pikkusisko: No niin, mainiota, en siis ole ainut :D

  VastaaPoista