Sivut

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

jee ja ei-jee

Löysin tänään paikalliselta sunnuntaikirpparilta ihanan 70-luvun virkkauslehden 50 sentillä.

Kansi jo oli täysin vastustamaton!


Mä aina vähän nihkeilen mustavalko-ohjeille mutta onneksi tässä oli myös värikuvia.


Ja tämä myssy!!! Mun on ehkä pakko tehdä tuollainen, mutta ihan siis päiväkäyttöön ja ilman tuota etuhörhelöä.


Sitten tämän viikon kuivin -palkinto menee uusimmalle 101 ideaa -lehdelle. 101 jo niiiiiiin nähtyä ideaa, hei haloo! Varsinkin tuunauskilpailun voittajatyöt saivat minut putoamaan tuolilta. Miten ennennäkemätöntä luovuutta, really! Eikä tämä ole katkeruutta sillä itse en osallistunut. KOSKA MULLA EI OLE MITÄÄN MAATA MULLISTAVAA IDEAA! Ei hyvin mene jos kolmas numero jo on täynnä kaikkea sellaista mitä jokainen on varmasti joko tehnyt, miettinyt tekevänsä tai ainakin nähnyt jo ainakin 101 kertaa jossain muualla.Sori.

28 kommenttia:

 1. Mulla oli justiin samanlaiset fiilikset tuosta 101ideaa-lehdestä!! Todellinen pettymys kun sitä ensin puoli vuotta odottaa.. :/

  VastaaPoista
 2. Tuo pitsimyssy, oijoii! Mä kyllä oon niin hörselö, että mä ottaisin tuon etuhärpäkkeen kera! :)

  Ja joo, toi lehti. Sanot vaan ääneen sen, mitä (varmaan?) aika moni muukin miettii. Saman voisin lisätä pariin muuhunkin lehteen. Tulee aika huijattu olo, että tästäkö sitä nyt sit maksaa... jepjep.

  VastaaPoista
 3. Santtu: Niinpä, mäkin oikeesti ODOTIN sitä lehtee kun se on ennen ollut niin hyvä. Nyt en lataa ihan hirveesti odotuksia puolen vuoden päähän.

  Anski: Haha, noi etuhärpäkkeet on kyllä jo melko kornit :D Ja joo, mietin pitkään että viitsinkö urputtaa tosta lehdestä ääneen mutta meni nyt sitten kuitenkin, onneksi en ole ainut jonka mielestä se oli turha lehti.

  VastaaPoista
 4. Mä ahdistuin tosta lehdestä myös! Se edellinen numero oli nimittäin tosi hyvä, oli kyllä ihan odotuksia. Mutta tää oli ihan paska.

  VastaaPoista
 5. Aijai, miten ihastuttava kukkapeite tuossa lehdessä! Oon ihan varma, etä kohta olet pyöräyttänyt samanlaisen ihan tuosta vaan...

  VastaaPoista
 6. Toi on niin totta! Nykyään en oikeestaan edes osta käsitöihin liittyviä lehtiä koska a: ne on aika kalliita ja b: netistä löytyy niiiin paljon ohjeita ja ideoita. Edellinen numero oli niin huippu, että odotin tätä innolla ja totesin että voin tän kaksi leteä ostaa vuodessa. =) Tästä syystä oli kyllä niin iso pettymys, että tässä numerossa ei sitten ollutkaan mitään "uutta"...

  VastaaPoista
 7. Mä selasin 101 ideaa kaksi kertaa putkeen, koska ekalla kerralla jäi niin tyhjä olo. Että jos vaikka vahingossa jäi jotain välistä. Mutta ei, toisenkin kerran oli vaan sellainen olo että "tää on niin nähty!". Olin todella pettynyt. Mulle käy usein käsityölehtien kanssa noin, ja siksi en niitä kauheasti ostakaan. Mutta koska tän lehden aikaisemmat numerot oli kivoja, niin odotin tätä numeroa todella. Pöh. Kuten joku jo sanoi, on huijattu olo.

  Mutta virkkauslehti on ihanan nostalginen, ja tuo kukkapeitto ihan paras! Haluan sellaisen, heti!

  VastaaPoista
 8. Virkkauslehtesi on hieno!! Hyvä ostos! Tuosta toisesta voisin ladella samat sanat kuin kaikki muutkin... surkeaa! Harmillista, jos kilpailuista etsitään uusia ideoita, joita ei sitten palkita vaan varastetaan idea ja esitetään se joskus omana ideana... olen kuullut tällaista tapahtuvan... toivottavasti kuulin väärin??
  Mutta sulla on kivoja ideoita ihan omasta takaa :D Jatka samaan tyyliin!!

  VastaaPoista
 9. Höö, toi 101 ideaa.. Oon kovasti odottanu reissua äitin luo, että saisin tuon lehden käsiini, mutta ilmeisesti ei kannata sen lehden takia paljoa odotella... Odottelenpa sitten ihan vaan näkeväni äitin. :)

  /Suvi

  VastaaPoista
 10. Liina: Mua himottais enemmän toi kansikuvan peitto :D

  Heidi: Mä kyllä ostan aika paljon noita lehtiä. Toki vähän selaan kaupassa että onko niissä mitään. Tota en selannut koska olin jotenkin aivan varma että se on hyvä ja olin jo monta päivää kytänny että koska se ilmestyy. Aargh.

  Inari: Munkin piti selata pari kertaa ennen kuin suostuin uskoon että se oli todellakin niin turha :D

  Sinisukka: Jospa seuraava numero siis on hyvä kun esittävät kaikki kilpailun oikeesti hyvät ideat omina ideoinaan ;D Ei mut ärsyttää kun muistaakseni siinä kilpailun tehtävän annossa nimenomaan kerrottiin esimerkkinä sellanen matto ja kappas, se sitten oli voittanut. Ite en lähtis kilpaileen työllä joka on ollut esimerkkinä siitä millainen se juttu voisi olla :D Tai siis ei siinä mitään, toki saa osallistua mutta jos olisin raadissa, en äänestäisi sitä voittajaksi.

  Nauski: Joo, ton lehden takia ei kannata turhaan intoilla :/

  VastaaPoista
 11. Hyvä, että urputit ääneen. Lehdestä siis. Mietin nimittäin yks päivä kaupassa, että ostaisko. Nyt tiiän, ettei kannata.

  VastaaPoista
 12. Suvi: Joo tää kommenttienkin määrä aiheesta varmasti vahvistaa käsitystä siitä että ei kannata ostaa :D

  VastaaPoista
 13. Virkkauslehden kannessa oleva peitto on kanssa sikahieno. Voisitko hieman valaista miten se on tehty?

  VastaaPoista
 14. JOS tekisin mallien mukaan, olisi tuossa virkkauslehdessä hyvät mallit ;)

  Se toinen lehti, olen ihan samaa mieltä. Onneksi oli "alessa".

  VastaaPoista
 15. Annukka: Se on tehty neliöistä joissa on tuo ympyräkuvio keskellä. Ja siis virkattuja tosiaan. Silleen kuviovirkkaus tyylillä (vrt. kirjoneule).

  Jokke: Tuossa oli kyllä vaikka mitä! Aivan helmi! Ja jep, onneksi oli halvennuksessa, vaikka toisaalta musta tuntuu että aina huonot numerot on alessa :D

  VastaaPoista
 16. Hahah, munki oli pakko purnata lehdestä vielä oman postauksen verran! :D Mua vähän jo säälittää lehden toimitus, joka selvästi ei ole kartalla käsityömaailmassa et mitä siellä tapahtuu ja mikä on jo oikeesti so last season.........

  VastaaPoista
 17. Kiva kun bloggasit 101 ideaa -lehden laadusta. Oonkin miettinyt lehden ostamista, joten nyt harkitsen sitä vielä vähän vakavammin.. tai ainakaan en kiiruhda suotta lehtihyllylle. ;)

  VastaaPoista
 18. Madam B.C.: Hyvä että purnasit! Ei tule sitten itselle niin pahis oloa ;D Kun en mäkään mielelläni haukkuisi mitään blogissani mutta toi meni niin alta lipan toi lehti ettei mitään järkee!

  Nannukka: Kannattaa tosiaan selata jossain ennen ostopäätöstä.

  VastaaPoista
 19. Minäkin osallistun 101-purnaukseen. Ihmettelin kauheasti, että eikö ne nyt löydä ketään oikeasti uusia tyyppejä haastateltaviksi edes. Mun mielestä osoittaa henkistä laiskuutta valita niitä, jotk aon jo olleet esillä joka foorumilla.

  "Uusista" ideoista en jaksa edes sanoa mitään.

  VastaaPoista
 20. Solveig: Niinpä, sekin tosiaan että aina samat tyypit. Toisaalta ymmärrän sen sillä että he ehkä lisäävät lehden myyntiä verrattuna siihen että olisi jotain nobodyja. Mutta ne ideat ees voisivat olla jotain vähän villimpiä!

  VastaaPoista
 21. Elli: Toivon mukaan parantaisivat nyt vähän tasoa :P

  VastaaPoista
 22. Härregud mikä päiväpeitto!!! Noi 70-luvun neule- ja virkkausohjeet on niin kamalan ihania, ettei tiedä, miten päin olisi.

  VastaaPoista
 23. Ihana tuo virkattu kukkapeitto! Melkein pitää alkaa tuollaista tekemään :) Miten nuo kukat on vaan kiinnitetty toisiinsa? Pystyisitkö valaisemaan ohjetta hieman? :)

  VastaaPoista