Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

FAIL!

Aloin ompeleen mekkoa. Se koostuu oikein 9 palasta eli vou. Hienot taskutkin joo. En tajua että mitä mokasin vai kuuluuko tää oikeesti olla niin että noi taskut tulee lörpöttään just tohon kohtaan mitä varmastikaan kukaan ei halua erityisesti leventää taskuilla! Tää siis tosiaan vasta eka sovitus, osa palasista on edelleen nuppineuloilla kiinni ja niin taitaa jäädäkin. Nyt ei huvita enää yhtään ja saumuristakin irtosi langat enkä jaksa tapella sen kanssa ainakaan nyt.


16 kommenttia:

 1. toi sarjakuva, kysyn vaan- juttu oli tyylikäs :D ilmekki oli hieno :)

  VastaaPoista
 2. Mut kangas on sentään mielettömän ihana!

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Niin on, siksi tässä ehkä jaksaakin ruveta vielä purkuhommiin!

  Wihtori: Pakko se on!!! 8D

  VastaaPoista
 4. Hmm, nyt näyttäisi ehkä siltä, että sä oot liian pitkä tuohon kaavaan :D Saako noita taskuja siis mitenkään aavistuksen verran alemmas? Tai sit vaan deletoit ne taskut kylmän viileesti :) ( yks vaihtoehto on se, että kangas on liian jäykkä, toimisiko malli trikoisena paremmin? Jokatapauksessa tsemppiä ja taisteluintoa mekon keskeneräisyyden selättämiseksi :)! )

  VastaaPoista
 5. Salkan kans samaa mieltä, taskut alemmas vaan!

  VastaaPoista
 6. Salka: Niin sen täytyy olla että mä oon vaan liian pitkä koska oikeesti tosi orjallisesti noudatin kaikkia pikkumerkintöjäkin kaavassa. Ja toi kangas siis on trikoota :D Taskuosa vaan on tosi moninkertaisesti taiteltu, ohjeen mukaan todellakin, mutta vähän outo viritys mun mielestä. Saahan ne alemmas, ketuttaa vaan kun joutuu purkaan niin hirveesti kaikkia, ne rypytykset sun muut tsydeemitkin, ärh. Mutta eiköhän se siitä :D

  Mrs. Marple: Näin on tehtävä! Ku jaksais :P

  VastaaPoista
 7. Toisaalta, eikö tuon mallin nimi ole Bubble Pocket(s) eli taskujen on tarkoitus olla ulkonevat?

  Mutta jos taskut häiritsevät nykyisellä paikallaan niin siirtäminen alemmas varmasti auttaa, kuten yllä on ehdotettu! Kangas on ainakin ihan häikäisevä, tekee heti mieli samanlaista ;)

  VastaaPoista
 8. tagatha: On on tarkoitus olla ulkonevat mutta ei keskellä mahaa! :D

  VastaaPoista
 9. Tuo kuosi on kyllä niin upea. Mutta matsku itsessään on hankalaa niin ohutta trikoota, että lörpöttää vaan minkä ehtii!

  VastaaPoista
 10. Nooruska: Mä laitan resorit joka reunaan, kunhan pääsen sinne asti :D Joten ehkäisee toivon mukaan edes vähän lörpöttämistä. Mutta ihanan pehmeää tuo kangas on! :)

  VastaaPoista
 11. Entä jos taskuihin laittais nappikiinnitykset ylös keskelle. Auttaisko mitään? No ei mua kyl kannata kuunnella, kun oon ihan käsi käsitöissä ;D

  VastaaPoista
 12. Chatrin: Kyllä mä taidan siirtää ne vaan suosiolla alemmas vaikka siitä ylimäärästä työtä onkin, mutta noh, sellaista ompelu on :D

  VastaaPoista
 13. Iiiih! Ihana mekko! Tahtoo samanlaisen!

  VastaaPoista
 14. Miiushka: Joo mut tää ei ole todellakaan valmis vielä :D

  VastaaPoista