Sivut

perjantai 16. syyskuuta 2011

in action, osa 1

Minä itten Inka heitti ilmoille ajatusta käsityöasukuvista jolloin ne lempparitekeleet tulisivat esille useamminkin. Ajattelin tarttua haasteeseen kuvailemalla jonkin aikaa asujuttuja (arkisiakin). Siksi vain jonkin aikaa koska mulla ei ole vaatteita niin kauheasti kuitenkaan. Tajusin sen kun luin muotiblogimerkintöjä missä oli kuvattu vaatekasoja jotka menee kirpparille. Heillä on enemmän poisheitettäviä kledjuja kuin mulla kaikkia vaatteita yhteensä vaikka laskis nekin joita en oikeasti käytä.

Jossain bloggariylityökaljalla taisin muuten sanoakin että mulla on käytännössä aina jotain itsetehtyä tai tuunattua päällä niin kait sekin pitää todistaa. Hui, saas nähdä jaksanko/muistanko kauaa kuvailla. Ajattelin tyytyä eteisen peilin kautta räpsyihin niin ei kasva kynnys liian suureksi.

Mutta koska kuvia ei ole vasta kuin yksi ja ajattelin laittaa niitä sitten vasta kun on enemmän, selasin nyt kesällä otettuja kuvia että näkyykö niissä mitään. Hmm, ainakin tuota Siirtolapuutarhamekkoa on vilahtanut joka välissä. Ja samat kalsarit joka kuvassa. Aika heikosti matskua kun ei noita pönötyskuvia niin kauheesti ole. Musta tuntuu että esim banaanimekko on mulla aina käytössä mutta ei ole sitten kameraan tarttunut.

5 kommenttia:

 1. Miks toi on minuuttimekko? Oliko se niin helppo tehä? Tuliko vetskaria? Pitäis tehä itelleniki ton tyyppinen. Inhoon vetoketjun ompelua.

  Pakko hehkuttaa taas tota pöllömekkoa.

  VastaaPoista
 2. Minäki tulin tuosta minuuttimekosta kommentoimaan, että pidähän kaavat esillä, sellaisen aion vääntää parin viikon päästä! Eiku viikon, oho!

  VastaaPoista
 3. Peps: Sen kaavan nimi on minuuttimekko vaikka oikeesti siihen menee ainakin tunti kun on vinonauhoilla huolitellut kaikki noi reunat :P Mutta eipähän ole vetskaria :D Pöllömekko on kyllä ihana, ihan liian harvoin tulee käytettyä.

  AnneVee: Joo, kaavat on esillä :D

  VastaaPoista
 4. Oi kun rakastan tuota pöllömekkoa! Kaikki sun tekemät jutut on kyllä tosi ihania!

  p.s. mun blogissa sulle yksi juttu:
  http://kauniskameleontti.blogspot.com/2011/09/luvly.html

  VastaaPoista
 5. Yellow Lizard: Pöllömekko on kyllä melkoinen rakkauspakkaus :D Kiitos :)

  VastaaPoista