Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

ding ding

Moi, olen täällä taas. En ole ollut synnyttämässä, en kipeänä, en lomalla eikä minulle tai läheisilleni ole sattunut mitään. Minua on vaan vituttanut rankasti ja siksi en ole kirjoitellut. Koska täällä pidän hyväntuulista imagoa yllä, heh.

Mutta joo, nyt alkaa yleinen ketutus vähän helpottaan ja pystyy taas katselemaan tätä elämää niiden hupsistarallaa-lasien lävitse.

Tänään vetäsin päähäni sen kaulahärpäkkeen jonka joskus tein t-paidasta ja siitä tuli ruma. Päässä se menettelee, ainakin jos haluaa näyttää dorkalta.Lähdin katsomaan Singing in the Rainia, jeij! :)

Olin mä silloin reipas viikko sitten siellä blogipussikaljalla mutta ilmeisesti trendinä on että sellaisista kirjoitetaan toooodella myöhässä eikä sen kummemmin edes mainita mitään tai ketään joten mä vedän supertrendikkäästi enkä kerro senkään vertaa. Kivaa oli kuitenkin. Vaikka mun piti mennä seuraavana päivänä (lauantai) töihin. Aina kun on jotain tuollaisia juttuja, olen joko töissä tai menossa töihin tai jos ei muuta niin sitten työpaikan pikkujoulut samaan aikaan. Mutta joo, mä en jaksa kirjoittaa vanhoja juttuja ja kun asian ollessa ajankohtainen, ei tullut kirjoitettua, niin olkoot sitten. Mutta oikeesti oli kivaa!!! Ens kerralla sitten taas uutta yritystä josko viimeinkin mäkin voisin olla esim loppuun asti!

No mutta kohta alkaa loma (joten luulisi että ainakin työperäinen ketutus vähenee radikaalisti). Ja sitä varten olen lueskellut tätä:


Puikoilla ja koukulla on tällaista. Hyshyssiä.


Sillä välin, kun en juurikaan kirjoitellut, tein mm seuraavia juttuja:

-löysin kirpparilta Heitä sikaa -pelin 20 sentillä
-pidin yhden illan private matematiikan valmennuskurssin siideripalkalla
-missasin Knit in Public -päivän koska olin töissä.
-missasin kansainvälisen neulegraffitipäivän koska olin töissä.
-tulin vahingossa riippuvaiseksi nenäsumutteesta ja sitten vieroitin itseni siitä
-palautin kaksi vuotta sitten meille unohtuneen kauppakassin omistajalleen
-intoilin hulluna Jacobite -junamatkasta ja sitten huomasin sen olevan täyteen buukattu silloin kun olisin ollut mestoilla. Sekin vähän ketutti.
-päätin että tahdon lukea tänä kesänä Viisikot. Edes yhden. Voihan olla että ne ei enää tän ikäisenä säväytä.
-ostin Viron kässälehden (siis se, mitä suomennetaan) koska eräällä foorumilla tyypit kertoivat että jättivät tämän uusimman numeron ostamatta koska malleilla näkyi tissit.

no niin, luulin että tästä tulee joku kiva lista mutta enhän mä oikeesti ole edes mitään tehnyt.

13 kommenttia:

 1. Tällä markkinoinnilla mäkin meen ostaa sen virolaisen lehden!

  VastaaPoista
 2. näkyiskö toi farkkuhame paremmin jossain kuvassa? ispiraatio tuloillaan...

  VastaaPoista
 3. Halpa leffalippu, jyväskylässä kympin... Näyttää toi hyshys-projekti kivalta :)

  VastaaPoista
 4. siis täh?? joku ei osta käsityölehteä siks että siinä näky tissit.. voi kaaaauhistus!!! siis ihanko oikeen tissit!! :) :) mää en kestä noita ihmisiä kun aina urputtaa joka lehden palaute-osiossa että "viime kuun lehti oli muuten hyvä mutta kansikuva oli huono kun näky nänni ja mallikin oli niin laiha ja sit mä en tykänny kyllä siitä ilmeestäkään ja plaaaa plaaaaa plaaaaaa" MITÄ SITTEN!!! :D :D

  VastaaPoista
 5. Ziina: täällä näkyy, klik!

  Elli: Toi oli elokuva-arkiston näytös, mun mielestä aika kallis ollakseen siis sellainen :D

  Hepa-Neiti: Joo, mä en kans tajua tota että aina on malleissa jotain vikaa. Just tyyliin et ne on liian laihoja tai niillä näkyy tissit. Mä en ole koskaan edes tullut ajatelleeksi että jättäisin käsityölehden ostamatta sen vuoksi miltä ne eukot näyttää, jos ne ite vaatteet on kivoja!

  VastaaPoista
 6. Pitää myös mennä ostamaan se käsityölehti (olen oikeasti tykännyt tosi paljon, pitäs tilata, mutta jos tissien takia jätetään ostamatta, nii hohhoh).

  Tsemppiä vitutukseen, varsinkin siihen työperäiseen! Ei kannata väsyttää itseään loppuun työn takia. Sun blogi on todella piristävä, sulla on ihanan hulluja ideoita ja rohkeutta toteuttaa ne.

  VastaaPoista
 7. Marja A: Kiitos! Ja juu, en mä itteeni väsytä töiden takia, tää on vaan tällainen kausiluontoinen juttu mistä se ärsytys kumpuaa. Tai ainakin toivon että tilanne ei ole tullut jäädäkseen :D

  VastaaPoista
 8. Minäki päätin lukea tänä kesänä Tiina-kirjoja! 1,5 kirjaa jo luettu! :D

  VastaaPoista
 9. Heli: Oi oi, ne pitäs lukee kans!!! Ja Mirkat!

  VastaaPoista
 10. Kivaa että oot back! Täytyy myöntää että virolainen kässälehti ja hulavanne TODELLAKIN alkoivat kiinnostaa. Ja kiitos että valaisit tuosta lasten hulavanteesta, ihmettelinkin mihin mun lannemuuvit on kadonnut 20 vuodessa ;D

  VastaaPoista
 11. Aurinkojumala: Mähän alan oleen siis todella vaikutusvaltainen bloggaaja, ilmaista mainontaa :D Mut joo, mäkin olin ihan paskana sen lasten hulavanteen kanssa, mutta kai se joskus on uskottava että lasten jutut on lapsille :D

  VastaaPoista
 12. Scotland<3<3<3

  Ja oli kivaa! Ens kerralla KAIKKI on pidempään. Piste. :D

  VastaaPoista
 13. Bubble: Kävin taannoin lukemassa uusiksi sun Edinburg-merkinnät fiilistelyn vuoksi :D Ja ens kerralla pidempään! Ja vaiks jossain anniskelupaikassa ettei tarvi murehtia sitä vessaongelmaa :D

  VastaaPoista