Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Piuhapussi

Nyt lykkää sellasta tahtia päivityksiä että melkein voisi jo luulla että mulle maksetaan tästä. No ei makseta.

Oon tätä harkinnut jo vuosia mutta nyt vasta jaksoin tehdä. Tiedättehän että heti kun reissaa jonnekin postilaatikkoa pidemmälle, pitää olla kaikenlaista elektroniikkaa mukana. Ja kaikissa on laturi. Ja ne menee solmuun siellä repun pohjalla ja kaikki on hukassa ja vähempikin voisi vituttaa.

Ongelma on nyt ratkaistu. Silitysrauta ja vatupassi eivät olleen tässä nyt se oleellisin sitten. Rivi oli suorassa ennen vuorikankaan ompelua, en tajua miten onnistuin mokaan mutta vinohan siitä tuli. Ei muuten haittaa mutta ärsyttää esitellä täällä tollasta, aaargh.

18 kommenttia:

 1. on muuten kätevä, jos reissaisin yhtään enemmän koittaisn kahdella vasemmalla kädelläni väsätä jonkun vastaavan :D ( minä en osaa siis muuta kun napin ommella takaisin kiinni.)

  VastaaPoista
 2. Ruu: Mä tuun kyllä tarviin tota tosi paljon. Riittää kun lähtee käymään kotikotona niin kaikki piuhat pitää olla messissä. Mutta tuo on kyllä tosi helppo toteuttaa, osaa varmasti jos yhtään mitään on koskaan ommellut :)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja kätevä! Piirretyt kuvat kruunaa kaiken. :) Olisi paljon tylsempää jos laturien paikat olisi esimerkiksi vain kirjoittanut.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea :).. Mulla on piuhaongelma enemmän täällä kotona kuin liikkuessa. Tsiljoona masiinaa ja jokaisen piuha menee lattialla. Ne on rumia ja kerää pölyä kiemuroihinsa. Ne kun saisi nätisti piiloon..

  VastaaPoista
 5. Petra Ilona: Joo, havainnollistavat kuvat pitää olla :D

  Minya: Meillä on tosi huomaamattomat kaapelikourut jalkalistojen päällä, pysyy hyvin huoneesta toiseen kiemurtelevat johdot nätisti piilossa :) Mutta tietty tietsikkapöydän takana on mahdoton johtomeri :D

  VastaaPoista
 6. Susta tuli just mun idoli. Pitää ehkä soveltaa tätä ideaa jotenkin itsekin.

  VastaaPoista
 7. Liina ja Anski: Kysyn vaan että miksei näitä saa kaupasta!

  VastaaPoista
 8. Jes, nyt tiedän mikä on seuraava projektini. Miten mulla ei tuokaan oo tullu mieleen. Olen päässyt jo siihen asteeseen, että sentään sullon ne kaikki samaan pussiin, mutta lopputulos on yhtä sotkuinen johtosolmukasa kuin repunpohjallakin!

  Alat olemaan munkin idoli :D

  VastaaPoista
 9. Onpas kätevä ja hieno keksintö :)

  VastaaPoista
 10. Kätevä, oikein joka johdolle oma osastokin!

  VastaaPoista
 11. Aurinkojumala: Joo, on mullakin yleensä (mutta ei aina) johdot jossain pussissa mutta sekaisin ja solmussa kuitenkin :D

  Hepa-Neiti: Mikään tilaihme toi ei valitettavasti kuitenkaan ole :P

  Emma: Pysyvät varmasti järjestyksessä :D

  VastaaPoista
 12. Vähä mahtava idea! vois tehä itellekki, auttais kyll varmaa PALJON! :)

  VastaaPoista
 13. Nanako: Toi on kyllä tosi kätevä!! Suosittelen!

  VastaaPoista
 14. Toi on hieno, ja hauska, ja kätevä, ja, ja, mitä vielä... :D

  VastaaPoista
 15. ArualMaria: Kiitos :) Tuo on kyllä kätevä!

  VastaaPoista