Sivut

lauantai 9. huhtikuuta 2011

work in process tai sanoista tekoihin

dumdidum...
Vanuhan loppui tietenkin kesken eikä sitä keskellä yötä mistään saa kun inspiraatio on suurimmillaan. Pitää ehkä tosiaan teurastaa joku tyyny ja tunkea kaikki rikkinäiset tai muuten vaan kehnot sukkahousut täytteeksi. Kolme palasta on vielä tyhjänä.

Sitten se itse rahin kokoaminen. Kirjassa peloteltiin että siihen tulee suhtautua kuin Rubiikin kuutioon ja että on kinkkinen. Ei sitten voitu kertoa että miten se tapahtuu! No mutta, ajattelin että noi pelottelut koskee TAVIKSIA, mä olen sentään insinööri! Ja treenaan loogista päättelykykyä kännykkäni Brain Champ -pelillä!

10 kommenttia:

 1. Mulla tuli sellanen puolen sekunnin järkytys kun äkkivilasulla katoin et alimmainen vaaleenpunanen on barbis. Aattelin et oot tyynyjen puuttees teurastanu senkin! O_O

  VastaaPoista
 2. Putkis: Apua :D :D :D En teurastanut Barbista! Yksi koristetyyny, jota on pidetty sohvalla viimeksi tyyliin 2005, sai teurastustuomion. Päällisen tosin säästin. Lisäksi meni sukkahousuja ja pesusieni ja ompeluleikkuujätettä jne. Itse asiassa rahi on nyt valmia! ;)

  VastaaPoista
 3. Hui kauheeta, tuli itellekin jotenkin kumma olo tosta, ei saa kuolettaa Barbapapaa :P

  VastaaPoista
 4. Mun päässä tuo rahi näyttää jotenkin hirmu yksinkertaiselta nyt kun näin minkä mallisia ne kappaleet on ommeltuina. Ja tuli paljon enemmän järkeä siihen miten se kestää painoa (viimeksi vilaistessani luulin että ne on vain sellaisia siemenen mallisia jotka on kiinni vain päistään) :O

  VastaaPoista
 5. No sinä sitten todella siirryit tuumasta toimeen! Itse olen ihastellut tuota samaa, kerro sitten menikö kootessa hermo vai täyttääkö kodin monta epämääräistä pikkutyynyä... Ja että voiko humanistikin onnistua :D

  VastaaPoista
 6. HopeaMuffinssi: Joo siis se oli älyttömän yksinkertainen kun sitä alkoi kasaileen, heti loksahti että miten se menee.

  Onneli: Oli vaan niin pakottava tunne että se pitää saada tehtyä HETI tai en ala yhtään mitään :D Ei mennyt hermot, vaikka sormet on kyllä verillä käsin ompelusta mutta kaikki osat päätyivät rahiin :D Kuvaan tuon tänään vielä ja kirjoittelen tarkemmin :)

  VastaaPoista
 7. Nyt se näyttääkin aika pieneltä, tai osat ainakin. Kirjan kuva johti harhaan? Täytyy varmaan hankkia tuo kirja!

  VastaaPoista
 8. Jokke: Kirjassa ei oltu kerrottu mittoja!!! Oli vain kaava "keskikokoiseen rahiin" ja suurensin sitäkin jonkun verran koska halusin ison. Tuosta tuli pienempi kun toivoin, todellakin mutta onneksi ei liian pieni kuitenkaan ollakseen rahi :) Enkä tiedä olisiko mulla loppupeleissä kauheesti isompaan riittänyt vaihtelevaa materiaaliakaan.

  VastaaPoista
 9. paljonko tuohon pitää varata kangasta? näyttää hauskalta. :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Se vähän riippuu minkä kokoisen tekee ;) En osaa kyllä yhtään arvioida kun käytin ihan vaan kaikkea mitä kaapista löytyi.

  VastaaPoista