Sivut

torstai 7. huhtikuuta 2011

Keittiöekstra

Keittiön matto on nyt paikoillaan! En halunnut laittaa ennen kuin KAIKKI pahvilaatikot on purettu, lattia on imuroitu ja PESTY. Siinä se nyt on, riskialteimmalla paikalla joten suojaa lattiaa ja on kaunis :) Hain tohon siis värimaailmaa siitä tapetista, kait jossain määrin onnistuinkin vaikkakin siitä tuli räikeämpi. Toisaalta, tykkään räikeästä!Hankala kuvata pientä keittiötä. Mutta olen aivan ylionnellinen siitä että on erillinen keittiö jonne mahtuu ruokapöytä! Edellisessä kämpässä oli keittokomero, tosin siellä oli aivan mielettömän ihanan paljon kaappeja ja pöytätasoa mutta ruokapöytä sinne ei mahtunut. Nyt kun on keittiökeittiö niin ruokapöydästä ei ehkä tule yleistä laskutilaa jossa pyörii keko mainoksia, roskia ja laukkuja ja muuta roinaa. Tuo meidän "ruokailuryhmä" on niin symppis, ostettiin se aikoinaan ensimmäiseen yhteiseen kotiimme Oulussa jostain myyntipalstalta 25 eurolla. En ehkä koskaan suostu vaihtaan sitä :DIkkunassa roikkuu vanha tuttu pitsiverho.Muistatte ehkä ne keittiön jalkalistat joihin ei oltu tehty kunnon kulmia. Nyt on kulmat! :)


Mua jotenkin ällöttää noi laatikostojen kiinteät puiset leikkuulaudat joita on käytetty vuosikymmenet ties keiden toimesta. Niinpä säilytän siellä pannunalusia :D


Loppubonuksena maailman ihanin keittiöpyyhe joka on niin kiva ettei sitä vaan voi laittaa roikkumaan niin että kuva ei näy. Tekisi mieli kehystää 8D Joo, se on vähän rypyssä tällä hetkellä.


Bongasko kukaan muuten että tiskirätti roikkuu nyt S-koukulla tiskikaapista? ;)

Keittiöstä super-iso kiitos iskälle joka laittoi kaakelit, tapetit ja jalkalistatkin :) No siis toki isä teki paljon paljon muutakin tänne mutta tää olikin keittiöekstra :) Kiitos myös isän assistenttina toimineelle siskolleni! Itsehän vain vaihdoin kaappien vetimet ja siinäkin hommassa tiputin ruuvin viemäriin.

10 kommenttia:

 1. Ooh, aivan ihana keittiö! Niin raikas ja täynnä kivoja yksityiskohtia :) Meillä yhdessä yhtenäisessä keittiö-eteinen-olohuoneessa on juuri se miinus, ettei ruokapöytä pysy pyhitettynä ruokailulle...

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kaunista!

  En ole tainnut toivottaa vielä onnea uudesta kodista, joten Onnea!

  VastaaPoista
 3. Sinun blogia on aina niin kiva lukea, kun tulen niin hyvälle tuulelle. Nauratti tuo ruuvin tiputtaminenkin.

  VastaaPoista
 4. Mä haluun muuttaa teille!

  VastaaPoista
 5. Harvoin kommentoin, vaikka ahkerasti täällä vierailen, mutta nyt irtos;
  Ensinnäkin onnea uuteen kotiin!
  Sitten :-DDDDDDDDDDD ruuvin tipahdukselle,
  ja yöks myös täältä kiinteille leikkuulaudoille! Kaapiston leikkuulauta on ihan samaisessa käytössä meilläkin mitä teillä.

  VastaaPoista
 6. Onneli: Se on kumma miten ruokapöydälle kertyy kaikkea jos se vaan sattuu oleen kulkuväylällä. Toivon mukaan tässä kämpässä se kaikki sälä jää suoraan eteiseen. Mä niin rakastan tuota keittiötäni! :) Ja kun tiskipöytätilaakin on niin vähän, toivon että tulee tosiaan sitten laitettua tiskit suoraan koneeseen.

  Norppis: Kiitos :) Ja kiitos :)

  Nna: Kiitos :) Hihi, ruuvi tosiaan tipahti SUORAAN viemäriin kierimättä ensin altaassa. Siinä vaiheessa ei naurattanut 8D

  Anonyymi: Tässä alkaa oleen jo niin persaukinen että kohta ehkä täytyykin ottaa jo alivuokralainen :D

  Liina: Kiitos! :) Toi ruuvin tipauttaminen on jotenkin niin klassikko, en tajua miten onnistun aina tollasia tekeen! Se on kyllä hyvä paikka pannunalusille, just sopivan korkuinen kolo ja helposti saatavilla! :)

  VastaaPoista
 7. Kolmas kuva ylhäältä on vekkuli, mun silmiin se näyttää ihan nukkekodin keittiöltä :)

  VastaaPoista
 8. Lace: Eikä, niin muuten näyttääkin! :D :D :D Apua :D Kuvasin sen tuolin päällä seisoen.

  VastaaPoista
 9. Ehkä mainioin keittiö ikinä! Teillä on kesä ainainen :)

  VastaaPoista